RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Høyst intime Carla-bilder stjålet

Foto: JAVIER SORIANO (AFP)
Sist oppdatert:
Bilder og en video av den nåværende franske presidentfruen skal være stjålet i en leilighet i Paris.

(SIDE2:) Bildene skal være av en meget privat karakter og ha forsvunnet under et innbrudd hos filosofen Raphaël Enthoven, melder The Daily Mail. De to startet en affære mens Carla Bruni bodde sammen med hans far Jean-Paul Enthoven.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ble bok
Raphaël Enthoven var gift med forfatteren Justine Henri-Levy og hun skrev ut sitt raseri i boken «Nothing Serious» der Carla Bruni tynt maskert ble fremstilt som Paula, en modell som hadde hatt flere plastiske operasjoner og hadde en rovdyraktig sans for andre kvinners menn.

Selv har Bruni benektet at hun hadde et seksuelt forhold til Raphaël Enthovens far. Hun og Raphaël har en åtte år gammel sønn sammen.

Bildene av henne og Raphaël ble stjålet under et innbrudd der mange andre eiendeler forsvant.

Fargerik fortid
Selv har Carla Bruni-Sarkozy vært opptatt med kongelig besøk fra Spania ettersom det spanske kronprinsparet har gjestet Frankrike de siste dagene.

Carla Bruni har vært en offentlig skikkelse i Frankrike i mange år, og hennes mangslungne fortid er godt kjent - også for president Nicolas Sarkozy. Hun åpnet blant annet døren for en britisk journalist uten en tråd på kroppen en gang.

I fjor ble et kunstfoto der Bruni var fotografert naken solgt. Carla Bruni har selv fortalt at hun gjorde Frankrikes president oppmerksom på disse.

- Han likte bildene, sa Bruni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere