RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I dag føler vi bare sorg

Foto: STRINGER (Reuters)
Sist oppdatert:
Flere tusen sørgende deltok i sykepleiers begravelse.

(SIDE2:) Sykepleieren som tok sitt eget liv etter å ha blitt utsatt for en tulletelefon fra australske radioreportere, er ført til graven i hjemlandet India. Rundt 2.000 sørgende deltok i begavelsen i en katolsk kirke sørvest i landet.

Jacintha Saldanhas ektefelle Benedict Barboza og parets barn på 14 og 16 gikk først i gravfølget i byen Shirva mandag. Kisten var dekket med blomster og smykket med et bilde av den avdøde 46-åringen.

- Bare sorg
- I dag føler vi bare sorg – ikke noe annet, bare sorg, sa en av de sørgende til nyhetsbyrået AFP.

Medlemmer av familien ville ikke snakke med mediefolk, etter mer enn en uke med intens oppmerksomhet rundt den tragiske episoden.

Indiskfødte Saldanha var på vakt på et sykehus i London og tok imot telefonen fra de to australske reporterne, som utga seg for å være britiske kongelige. De ville vite hvordan det sto til med gravide hertuginne Kate, som var innlagt med voldsom morgenkvalme.

Saldanha satte over telefonen til en kollega som var på vakt hos Kate, og som fortalte i detalj om hennes tilstand. Radiostasjonen i Australia beklaget senere oppringningen, men Saldanha ble funnet død i London 7. desember.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere