RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I fyllearresten over 100 ganger

Sist oppdatert:
39-åringen ble landskjent da han lot fillene falle i fylla på bussen i Bergen. Med 99 ubetalte bøter fra før, kan han i dagens rettssak få enda mer på rullebladet.

BERGEN TINGRETT (iBergen.no): Den finske 39-åringen nektet å legge kortene på bordet da rettssaken mot ham startet i Bergen tingrett torsdag. Han erkjente straffskyld kun for ett av de 18 tiltalepunktene da dommeren ville vite om han erkjente seg skyldig eller ikke. Det eneste han innrømmet, var å ha stjålet en halvannen liters flaske med øl fra en Kiwi-forretning. De andre tiltalepunktene husket han lite om.

- Jeg har vært over 100 ganger i fyllearresten i Bergen. Når jeg blir full, husker jeg lite etterpå, forklarte mannen i Bergen tingrett torsdag.

Naken busstur
Finnen er tiltalt for å ha banket opp en 68 år gammel mann slik at han fikk knust gebisset og et stygt kutt i overleppen. Ifølge den fornærmede mannen slo finnen ham helt uprovosert mens han var på besøk i den eldre mannens leilighet.

Han skal også ha truet med å bite en politimann da han skulle settes i fyllearresten i november, samtidig som han glefset etter politimannen.

Men mest kjent er han for å ha strippet seg til skinken mens han var god og full på bussen ti dager før jul i fjor. Både barn og voksne passasjerer skal ha vært rystede vitner til at finnen valset halvnaken rundt i bussen, midt på dagen.

Kastet ut av landet
Det er ikke første gang 39-åringen føler behov for nakenhet når promillen stiger. I slutten av november skal han ha stått i bare trusen på Torget i Bergen og forsøkte å ta en paraply fra en dame. Like før hadde et slagsmål med en annen mann endt med at han sto uten bukse.

Ifølge tiltalen viste han tissen til forbigående i Vågsallmenningen i Bergen sentrum, etter å ha urinert på en benk i august.

- Det er jo ingen offentlige toaletter i Bergen, refset finnen.

Han har også vært en pest og en plage for dørvakter på flere utesteder, og ikke minst politiet som gjentatte ganger har måttet arrestere finnen mens han var døddrukken og halvnaken.

Flere ganger tidligere er 39-åringen blitt sendt ut av landet, men har alltid kommet tilbake. De 99 bøtene har han aldri betalt, angivelig fordi han ikke har råd.

Bergen tingrett har satt av to dager til saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere