RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I guess they must own ships or something

Sist oppdatert:
John Fredriksens høyre hånd Tor Olav Trøim har hatt det ærefulle oppdraget å åpne handelen på Nasdaq. Men han må konstatere at han fortsatt ikke er blitt kjendis i USA
utavMarkedet bemerket tidligere i uken at Øystein Stray Spetalen hadde klart å snike seg med på bildet da adm. direktør Tor Olav Trøim i Golar LNG i forrige uke gjennomførte sine PR-jippo med å åpne Nasdaq-handelen (Linselusa Spetalen ).

Men det er ikke bare vi som har lagt merke til Trøims opptreden.

På konferansen US Marine Finance Forum i New York ble eventen overført direkte på storskjerm via programmet Squawk Box på CNBC, melder nyhetsbrevet MarineMoney.

Men shippingfolkene måtte konstatere at Trøim og shippingsektoren nok ikke er like profilert i USA som vi er vant med i Norge, ut fra kommentaren på CNBC:

- Da Mark Haines, verten på Squawk Box, så Tor Olav og gjengen som jublet, bredte deg seg et forvirret uttrykk over hans ellers muntre ansikt, og han sa: Gee, I just don’t have any idea who those guys are? I guess they must own ships or something, referer MarineMoney.

Hvorpå konferansens ordstyrer Richard DuMouling kommenterte: - That pretty much sums it up.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere