RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ørjan Nilsson

- I koma etter overfall

Kvinnen (36) ble funnet blodig og bevisstløs i bunnen av en trapp. Politiet tror hun ble utsatt for vold.

(iBergen.no) To menn på 41 og 52 år ble pågrepet søndag kveld, kort tid etter at kvinnen ble fraktet til Haugesund sykehus med hodeskader.

- Hun ligger i koma, sier etterforskningsleder Jarle Utne-Reitan ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt.

Bråk fra leilighet
Klokken var 22.50 da politiet ble tilkalt til en leilighet på Risøy. Naboer hadde hørt bråk fra leiligheten der de to mennene bor. Da politipatruljen kom fram fant de kvinnen liggende bevisstløs i en blodpøl nederst i trappeoppgangen. Med store hodeskader ble hun i all hast kjørt bort med ambulanse.

- Det har ikke vært mulig for oss å avhøre kvinnen. Ifølge sykehuset er tilstanden hennes alvorlig, men stabil. Jeg har ikke fått vite om hun er utenfor livsfare, sier Utne-Reitan til iBergen.no.

- Utsatt for vold
Mennene er siktet for legemsbeskadigelse og vil bli avhørt i løpet av mandagen. Politiet tror de sammen skal ha slått kvinnen slik at hun falt ned trappen.

- Vi mener det er skjellig grunn til å mistenke dem for vold mot denne kvinnen. Men hun kan også ha falt selv. Vi holder alle muligheter åpne, sier Utne-Reitan.

Både de siktede og kvinnen er kjent for politiet fra tidligere. Hvilken relasjon de tre hadde til hverandre er foreløpig uvisst.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere