RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- I vår natur å ha sex

Folk tror hun er satanist, men selv mener hun at hun kun lar sine dyriske instinkter leve. Vi har snakket med Arwendina.

(Side2:) Lindy Deila Dusmanu, eller arwendina på Me, har en side som skiller seg ut fra de andre. Vi tok en prat med 21-åringen fra Skien.

Hva finnes mellom himmel og jord?

- Det er det nok ingen som vet, men jeg trur det finnes en åndeverden, kanskje en annen dimensjon hvor noen mennesker har den muligheten til å snakke med disse fra vår verden. Kanskje de demonene vi hører om ikke kommer fra et helvete men en annen dimensjon? Det er mye man kan si mye man kan fantasere om, jeg er kjent for å være fantasifull og det er mye jeg kan sitte å gruble om og forestille meg.

Du sier du er tilhenger av mørkets makter, hva betyr det?

- De fleste tenker vel sikkert at jeg er satanist men det er jeg ikke. Fra de kristne åsyn er jeg en satanist, kristendommen benekter våre dyriske instinkter. mens jeg dyrker dem, et eksempel ikke ha sex før giftemål, det ligger i vår natur å ha sex for å kunne produsere mer av oss, det ligger i alle dyrs natur. Det mest patetiske jeg vet med kristendommen er at en kan synde og så gå til kirken å be om tilgivelse, det er rett og slett for enkelt.

Den sataniske bibel
- På grunn av dette satte Anton Lavey seg ned for å skrive den satanistiske bibelen, han jobbet på et sirkus hvor det var halvnakne damer som opptredte, han så kristne mannfolk som stadig kom til showet for så å gå å be om tilgivelse dagen etter, ikke lenge etter var de tilbake igjen.

- Jeg nyter alle de menneskelige sidene jeg har. Jeg vil ikke benekte dem bare fordi en person skrev at gjør du sånn eller sånn så havner du i helvete.

«Grådige egoister»
- Vi mennesker er noen grådige kapitalister og egoister, noen mindre enn andre selvfølgelig, jeg kan ærlig innrømme at jeg er grådig, er ikke mye til kapitalist,men egoistisk kan jeg være ved de fleste tilfeller.

- Kristendommen sier være slik du vil andre skal være mot deg, «satanismen» sier være mot andre slik de er mot deg. Kristendommen sier vend kinnet til, «satanismen» sier slå tilbake, men ikke voldelig.

Generelt sett, mener du folk er dømmende når det gjelder andre mennesker med et annet syn på livet?

- Tja, jeg vil ikke helt si at de er dømmende, men at de sier sin mening om saken. En kan jo si at jeg er sprø liksom, men årsaken til at de sier det er fordi de har et annet synspunkt og ikke helt klarer å sette ord på det. Folk kan si hva de tror om deg så lenge du selv vet hva du er. Sånn er det ihvertfall med meg.

Hva bruker du Me til?

- Jeg brukte Spraydate/Side2date før og det ble jo tatt vekk - så da var det jo bare å lage en ny profil på Me, er jo alltid hyggelig å snakke med andre mennesker enn de man ser hver dag.

Du anbefaler en del filmer på din toppliste, hvilke filmer bør alle se?

- Queen of the damned er jo sinnsykt bra da hehe, altså for å være rett frem smaken er som baken den er delt, men en film som dere eventyrfanatikere som elsker for eksempel Ringenes Herre bør sjekke ut er Eragon, skikkelig bra.

Her finner du Arwendinas Meside

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere