RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke greit å være Marianne Aulie

Sist oppdatert:
- Hun burde kanskje heller stoppet annonsene i Aftenposten enn å slutte i «Sangstjerner», sier resterende deltakere etter at Aulie trakk seg.

(SIDE2): Forrige torsdag skapte den famøse billedkunstneren trøbbel for TV3 da hun uten forvarsel trakk seg fra programmet hvor kjendiser skal synge med den stemmen de har foran et dommerpanel.

Sangstjerner: Gi ditt terningkast her!

Dagen etter fortalte Aulie til Dagbladet at hun hadde følt seg lurt til å opptre som en klovn. Hun skal ha vært særlig misfornøyd med programleder Kathrine Sørlands kommentar om at «alle nordmenn liker å se kjendiser drite seg ut».

Les også:Aulie boikottet Sangstjerner
Les også:Derfor boikottet Aulie TV3

- De trenger marionetter for å få showet til å gå opp, og jeg er helt perfekt fordi jeg er kontroversiell, sa hun til Dagbladet.

Komiker og deltaker Sigrid B. Tusvik synes akkurat det er god underholdning.

- Det synes jeg er veldig gøy. Jeg liker at hun misforstår konseptet og det er veldig artig at hun tenkte sånn «Hmmmm. TV3 ringer og spør om jeg vil være med i et program som heter sangstjerner. Det høres ekstremt seriøst ut! Her kommer jeg til å bli en profesjonell sanger og dyrke kunsten sang», sier Tusvik til Side2 like før kveldens sending.

Kul ellers
Hun er spesielt imponert over at Aulie knakk koden så vidt seint.

- Jeg tror hun må ha glemt å google de resterende deltakerne før hun begynte og brukte dermed litt lengre tid på å skjønne hva det handlet om. Men jeg skjønner at hun følte seg lurt, for det kan jo ikke være så greit å være Marianne Aulie. Når hun kan misforstå dette, mener jeg. For har TV3 noen gang hatt et seriøst program?

Tusvik tror likevel at kunstneren vil klare å snu frafallet til noe positivt.

- Kjenner jeg henne rett så er all pr. og pr. for henne, om det er rumpa på forsida til Aftenposten eller om hun synger halvveis bra på TV3. Men hun burde kanskje heller stoppet annonsene i Aftenposten enn å slutte i «Sangstjerner».

- Hva slags inntrykk hadde du av henne da hun fortsatt var med?

- Hun var veldig kul. Og jeg hadde gledet meg til å bli venninne med henne, men nå må jeg ta til takke med Charter-Svein. Vi begynner imidlertid å bli veldig gode venner. Han går og jokker på folk hele tida. Han jokket på Aulie også. Men hun sa at han skulle slutte med det før premieren, så da ga han opp.

Ikke akkurat Kurt Nilsen
Deltaker og tidligere Frøken Norge-vinner Hege Tørresdal synes også Aulies retrett var noe snodig.

- Det var litt barnslig å gå til media først og ikke ha guts til å gå til TV3 ledelsen selv og fortelle hva man mener. Det synes jeg var tåpelig. Utenom det synes jeg Marianne virket som en fantastisk herlig dame, så jeg ble litt overrasket da jeg forsto hva som foregikk.

Tørresdal var selv veldig klar over hva hun takket ja til da TV3 ringte

- Vi ble med i full viten om at dette er et underholdningsprogram. Vi har ikke meldt oss på Idol. Vi går ikke her og tror vi skal bli den neste Kurt Nilsen, for å si det sånn. Om vi har litt progresjon i syngingen så er jo det bra, men jeg vil egentlig bare kose meg og ha det gøy og lage et bra underholdningsprogram. Marianne Aulie tar seg selv kanskje litt mer høytidelig enn vi andre.

Også skiskytter og potensiell sangstjerne Gunn Margit Andreassen ble noe overrasket over Aulies reaksjon.

- Jeg synes først og fremst det var synd at hun trakk seg, men samtidig ble jeg overrasket over begrunnelsen. Det var litt rart at hun kunne misforstå så veldig. Ingen av oss andre har vært i nærheten av å tro noe annet enn at vi skulle være med på et underholdningsprogram. Dette er bare moro. Hvis hun har skjønt noe som ingen andre har skjønt så skjønner jeg at hun har oppfattet det sånn. Men da burde hun kanskje ha snakket med ledelsen.

Taus
TV3 har ennå ikke klart å oppnå kontakt med Marianne Aulie og fått en begrunnelse på hvorfor hun trakk seg, sier presseansvarlig Øystein Higen Christensen.

- Jeg har prøvd å ringe hver dag siden torsdag, forteller han.

Marianne Aulie svarte heller ikke på Side2s henvendelser torsdag ettermiddag.

«Sangstjerner» ser du på TV3 i kveld kl. 20:00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere