RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke grunnlag for Entra-kritikk

Sist oppdatert:
Entra Eiendom leide inn Det Norske Veritas for å undersøke kritikk som ble framsatt mot selskapet. Veritas har nå lagt fram en rapport om saken, og konkluderer med at det ikke var grunnlag for kritikken.
Det var NRK som i februar i år hadde flere kritiske reportasjer om Entra Eiendoms forretningsmetoder. Reportasjene dreide seg blant annet om Entras forretningsmetoder i forbindelse med salg av eiendommer, samt styrets habilitet.

Innslagene førte til at styret i Entra ba Det Norske Veritas (DNV) om en uavhengig gjennomgang av saken. Veritas har nå avsluttet sitt arbeid og levert en rapport. Konklusjonen er at det ikke var grunnlag for NRKs kritikk.

- DNV har ikke funnet noe som viser at forholdene som førte til påstandene i reportasjen til NRK, strider mot rutinene i Entra, generell bransjepraksis eller gjeldende regelverk, heter det i Veritas-rapporten.

Veritas peker imidlertid på at Entra driver i en bransje der praksis ikke er entydig definert, og at dokumentasjon av alle ledd i verdikjeden er viktig. Entras styre og administrasjon vil derfor videreføre arbeidet for å styrke selskapets interne systemer, opplyser Entra Eiendom i en pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere