*Nettavisen* Nyheter.

- Ikke mos ballene

Foto: (Foto:Getty Images)

Trange jeans er ikke noe Victoria anbefaler til typen.

(SIDE2:) Moteeksperten Victoria Beckham har klare meninger for hvordan mannfolka skal se ut.

Menn som bruker lengre tid på badet enn dama og går i trange bukser appellerer ikke til fru Beckham skriver magasinet Details.

Les også: Ønsker seg en datter

Her er hennes ti stylingtips for menn:

1. Stil handler ikke om penger. Noe av det beste en mann kan gå med er et par løse jeans, en enkel hvit t-skjorte, noen kule boots og et vintage lærbelte. Du trenger ikke å bruke mye penger på dette. Det handler om å mikse og matche og gå med noe som passer deg og din kroppsfasong.

2. Menn som går med trange jeans vil ikke finne noe som passer i min kolleksjon. Jeg synes ikke buksene skal være trange rundt ballene. Jeg liker ikke å se den delen av mannens anatomi bli most.

3. Hva man skal ha på seg den første daten er vanskelig. Du vil ikke være for pyntet, men heller ikke for avslappet. Det kommer helt an/enn på hva dere skal, men gå i noe du føler deg komfortabel i.

4. Jeg har ikke noe i mot at en mann går i en t-skjorte med logo på så lenge det passer hans stil og meninger. Men hvis han bare går rundt med en stor logo uten å vite hva han representerer synes jeg det bare blir teit og ikke er noe særlig attraktivt.

5. Det er romantisk når gutten gjør noe ekstra. Nylig feiret jeg og David årsjubileum, og han hadde pyntet hele hagen med nydelige blomster. Han hadde også fått en profesjonell kokk til å lage god mat og vi hadde musikk. Etter at vi hadde lagt ungene tilbrakte vi hele natten sammen foran peisen.

6. Guttene må våge mer. De tør jo ikke å ha det morsomt med mote slik som vi jenter har.

7. En god start for en bra stil er å se ren ut. Og ikke minst lukte godt. Selvpleie er veldig viktig.

8. Menn som farger håret bør være svært forsiktig og gjøre dette hos fagfolk. Jeg kan ikke takle det når menn har prøvd hjemmefarging og ender opp med blåsvart hår.

9. Jeg synes ikke noe særlig om menn som bruker åletrange T-skjorter og singleter. De ser ut som sykkelproffer. Det virker som de prøver å leke Lance Armstrong, men i stedet viser de fram muskler de ikke har.

10. Kvinner skal bruke lengst tid på badet. Jeg liker det ikke når det ser ut som typen har brukt flere timer enn dama foran speilet. En mann som ikke prøver for hardt for å se best mulig ut, er det som gjør han mest sexy.

Sjekk fremsiden til Side2: Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.