RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Acer

- Ikke spesielt for Acer

Servicepack 2 har skapt trøbbel for mang en PC-bruker, og fredag skrev TV 2 Nettavisen om problemer med Acer-PCer. - Dette er ikke spesielt for våre PC-er, sier sjefen i Acer Norge.

Fredag skrev TV 2 Nettavisen om at PC-er fra Acer hadde problemer med SP2 fra Microsoft. Det vil Erik Janssen, administrerende direktør i Acer Norge, ikke la stå ubesvart.

- Dette er noe som er spesielt for Servicepack 2, ikke for Acers PC-er. SP2 kommer med så pass store endringer i operativsystemet at man må være litt forsiktig, sier han.

Janssen peker på at flere andre PC-leverandører har gått ut og bedt sine kunder om å vente med å installere oppdateringen, blant andre IBM.

Acers svenske administrerende direktør uttalte til ComputerSweden at «vi støtter enn så lenge ikke Servicepack 2 i våre PC-er som ble produsert før 1. oktober».

- Dette bygger på en misforståelse. Acer har ikke installert SP2 i PC-er produsert før 1. oktober, men det betyr ikke av vi ikke støtter oppgraderingen. Det er slik vår avtale med Microsoft er, sier Janssen.

Acers hjemmeside finner du en oversikt over alle modellene som har blitt testet med SP2, og gode råd og tips til hva du bør gjøre før du installerer servicepack'en.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere