*Nettavisen* Nyheter.

- Ikke sveket av Zlatan

Foto: Damien Meyer (AFP/Scanpix)

Mourinho ønsker Zlatan velkommen med en stor klem.

14.09.09 16:19

Zlatan Ibrahimovic er spent på mottakelsen når han vender tilbake til Milano – men han behøver ikke å frykte sin tidligere sjef.

– Jeg kommer til å ønske Zlatan tilbake med en stor klem, er den overraskende meldingen fra Inter-sjef José Mourinho foran onsdagens mesterligakamp mellom Inter og Barcelona.

Det er den ubestridte godbiten blant de 16 kampene som utgjør åpningsrunden i denne sesongens mesterliga. Gruppene A-D spilles tirsdag, E-H onsdag.

ENKELT:Spill Lotto og Tipping på mobilen

Blandet mottakelse venter
I tillegg til at oppgjøret mellom de to mesterlagene i seg selv er hyperinteressant, krydres det av Zlatan Ibrahimovic tilbakekomst til banen og klubben han har spilt de tre siste årene – før han gikk til nettopp onsdagens motstander.

Mottakelsen vil utvilsomt bli blandet, noe ikke minst siste ukes antydning til ordkrig tyder på. Selv mener den fargerike svensken at Inter bør være takknemlig over å ha hatt ham i klubben, et utsagn brasilianeren Mancini betegner som svært provoserende.

Men om spillere og andre akter å vise Zlatan en kald skulder, velger Inter-sjefen en overraskende myk innfallsvinkel.

Føler ikke svik
– Jeg føler meg ikke sveket av Zlatan. Det er tross alt takket være ham at vi er italienske mestere. Jeg vet ikke hvordan fansen vil reagere, men jeg for min del vil gi ham en stor og god klem før avspark, sier Mourinho – men er rask med å føye til:

– I løpet av de 90 påfølgende minuttene, derimot, vil jeg ikke engang vite av navnet hans. Da er vi motstandere til tusen.

Den 46-årige portugiseren har selvsagt fulgt sin tidligere stjernes suksess i Barcelona-trøya.

– Jeg kan ikke glemme en spiller som «Ibra», men jeg sier alltid at mine egne spillere er best i verden. Jeg er glad for at Zlatan lykkes i Spania, men aller gladest er jeg for mine egne angripere, sier José Mourinho.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.