RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ikke verdig Klanen

Sist oppdatert:
- Uttalelsene etter kampen i Bergen er ikke verdig Klanen eller Vålerenga, sier talsmann Christian Kjellsen.

Før kampen mot Brann i Bergen var det et innslag på storskjermen, hvor Carl-Erik Torp holdt en tale. Torp fikk hjertestans forrige uke, etter kampen mot Sogndal, og ville takke for støtten den siste uken.

Under markeringen sang noen av Vålerenga-supporterne, og i pausen av kampen ble talsmann Svein Erik Bakke kontaktet av Dagbladet som ville lage en sak på hendelsen. Bakke kom med noen uttalelser som har skapt mange reaksjoner.

- I Klanen har vi to talsmenn, Svenna og meg selv. Svenna har vært talsmann i ett år, jeg har hatt jobben i fem år. Når man i tillegg har konsumert noen øl før kampen og blir kontaktet i pausen, så kan man tråkke feil, sier Christian Kjellsen til vif-fotball.no.

- Uttalelsene fra Svenna er ikke verdig Klanen eller Vålerenga, og det er bare å beklage. At en sånn skivebom går utover Klanen kan vi leve med, men vi er lei oss for at det også går utover Vålerenga som klubb. Det er synd at dette overskygger hva som var en fantastisk seier borte mot Brann.

Nå ønsker Kjellsen å rydde opp.

- Dette tar vi selvfølgelig tak i internt, og vi skal snakke med både Svenna og de som har oppført seg lite verdig Klanen.

- Når det er sagt, så tror jeg nok Brann-supporterne fort kunne oppført seg på samme måte på Ullevaal stadion, og jeg etterlyser kommunikasjon fra Brann. Våre supportere i Bergen burde blitt informert om markeringen i forkant. Men, det unnskylder selvfølgelig ikke oppførselen og uttalelsene i etterkant og vi beklager at dette gikk utover markeringen Brann ønsket å gjøre etter at en av deres spillere ble karrieretruende hjertesyk forrige uke, avslutter Kjellsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere