RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen enkle kamper i internasjonal fotball

Harmeet Singh og Stefan Strandberg møter Aserbajdsjan og England.

Norges U21-landslag, med Harmeet Singh og Stefan Strandberg i troppen, møter Aserbajdsjan og England henholdsvis torsdag og mandag og satser på å fortsette der de slapp da Island ble slått 2-0 i åpningskampen.

- Vi må bygge videre på det vi gjorde riktig der. Vi må ha en stram og god defensiv struktur og ha høy aggressivitet. Det gjør at vi forhåpentligvis kan vinne ballen i gunstige posisjoner. Det vi må bli bedre på er presisjonen i angrepsspillet, for det var mye slurv sist. Vi må også bli bedre til å vende spillet. Forrige gang hadde vi en fantastisk lojalitet og vinnervilje i laget. Det er en fin gruppe å trene, sier trener Per Joar Hansen til fotball.no.

- Nå har vi fullt fokus på Aserbajdsjan. Vi er forberedt på en tøff kamp, og er klar over at ingen kamper er enkle i internasjonal fotball.

Hansen har sett Aserbajdsjan i kampene de tapte mot England og Belgia.

- Det ble stygge tap, men resultatene var flatterende. Spesielt mot Belgia. Selv om mange mener at Aserbajdsjan er et lag vi skal slå, så er alle kamper tette og jevne. Men jeg håper vi er gode nok til å vinne, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere