*Nettavisen* Nyheter.

- Ingen grunn til å henge med hodet

Vålerenga depper ikke etter bronsefinaletap mot Viking.

Vålerenga ledet to ganger i bronsefinalen mot Viking etter scoringer av Monir Benmoussa og Ghayas Zahid, men mistet ledelsen ti minutter før slutt og tapte til slutt straffesparkkonkurransen.

- For gutta er det selvfølgelig litt forskjell på å bli nummer tre og nummer fire, men vi holdt ikke helt inn i dag, sier Vålerenga-trener Aleksander Olsen til vif-fotball.no.

- Jeg synes vi starta friskt og vi scoret to flotte mål i dag der vi fikk vist litt av det som bor i laget. Det håper vi at vi får vist oftere og oftere fremover. I andreomgang blir det imidlertid for mye hawaii med mye slurv og balltap.

Uansett er fjerdeplass et solid steg frem siden fjorårets turnering der VIF-juniorene havnet på sisteplass.

- Prestasjonsmessig har det vært litt ujevnt denne uka, men totalt sett har vi gjennomført en mye bedre turnering enn i fjor. Det er ingen grunn til å henge med hodet. Vi stilte med et veldig ungt lag i dag og det er mye positivt å ta med seg fra de siste dagene.

Vålerenga - Viking 2-2 (2-1)
Vallhall arena

Mål: 1-0 Monir Ben Moussa (28 min), 1-1 Per Eik Forgaard (31 min), 2-1 Ghayas Zahid (37 min), 2-2 Sander Bjørnå (70 min),
STRAFFER: 2-3 (4-5 totalt)

Vålerengas lag: Jacob Faye - Ali Iqbal, Deniz Payasli, Marcel Wawrzynkicvik, Anders Plassen - Mathias Blaarud, Jesper Solli - Ghayas Zahid - Monir Benmoussa, Riki Alba, Moussa Njiae

Benyttede reserver: Jibril Bojang, Gagandeep Singh Lally, Haroon Malick, Amir Daush, Preben Finstad

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.