RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Ingen grunn til å være komfortabel

Sist oppdatert:
Handelsbankens tekniske analytiker Roger Kristiansen ser ingen grunn til å være komfortabel med markedet i 2005. Likheten til markedet i 2001 er slående. Les mer
I en oppdatering til sine kunder kommer Handelsbankens tekniske analytiker Roger Kristiansen med et lite morsomt budskap.

- Jeg har følelsen av at 2005 er et teknisk speilbilde av 2001. Om det stemmer går vi mye smerte og frustrasjon i møte over det neste kvartalet, skriver Kristiansen i sin tekniske kommentar.

Høye forventninger og det faktum at konsensus ikke han se noen skyer på himmelen er ikke noe å rope hurra for, mener den tekniske analytikeren som mener at markedet ved inngangen i 2005 til forveksling er lik markedet i 2001.

I 2001 hadde man gått gjennom tre faser. Første fase var en kraftig oppgang, andre fase noe mer moderat oppgang – og så kom nedgangen som var anført av skuffelse. Da falt markedet markant.

- Teknisk sagt er det ingen grunn overhodet til å være komfortabel, avslutter Kristiansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere