Gå til sidens hovedinnhold

- Ingenting er mer sexy

Slik tar du avskjed med sommeren i år.

(LXUS.no) Vi hater å komme med dårlige nyheter, men det er ingen hemmelighet at sommeren snart er over. Og selv om ny årstid betyr at du har en god unnskyldning til å bruke en liten formue på en ny og lekker høstgarderobe, kan vi ikke legge den varme årstiden bak oss uten en aller siste sommerfest.

- Det er ingenting som er mer sexy enn champagne og jordbær! sier Grims Grenkas bar manager Elias Gonzalez og spretter en flaske Moët.

LES OGSÅ:
Kan du gentleman-triksene?
Hvordan virke rikere enn du er
Ekte menn gjør ikke dette

Den durkdrevne mixologen er hver fredag hjernen bak ukens LXUS-drink, og denne gangen er det både luksus- og partyfaktor over Elias’ utvalgte.

For hva får vel mer fart på den siste sommerfesten enn en deilig shot med champagne og sesongens jordbær?

- Trikset med denne er å plassere jordbærskivene på utsiden av glasset. Når du har fått til det – slikk i deg jordbæret og hell nedpå shoten i én bevegelse. Jo tynnere jordbærskiver, desto lettere å feste dem på glasset, forklarer Elias.

Så finn frem den hvite dressenog forbered deg på årets siste sommerfest! Slik lager du Elias’ jordbær- og champagneshot.

Til to shots:

Tre til fire friske jordbær
4 cl vaniljevodka
Saften fra en halv lime
To teskjeer sukker
Champagne

Mos jordbærene med lime og sukker. Tilsett vodka og rist med is til det bir kaldt. Sil drinken i shotglass og fyll opp med champagne. Skjær ekstra tynne skiver jordbær og fest dem på utsiden av glasset.

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene