- Innesperret i skap i fire år

LaRhonda McCall og Steve Hamilton, Oklahoma City

LaRhonda McCall og Steve Hamilton, Oklahoma City Foto: Scanpix

Torturert 14-åring rømte fra skap fredag.

29.09.09 22:03

Oklahoma City i USA rystes av en stygg barnemishandlingssak. Fredag rømte en 14-åring fra et skap der hans mor skal ha holdt han innesperret i fire år, skriver NewsOK.

Gutten var skitten og luktet fælt da han meldte seg ved en militærleir i byen. Han hadde verken sko eller sokker, og opplyste at han ikke hadde spist på en uke. I tillegg hadde gutten synlige arr på hals og armer.

Tortur
Politimannen som hentet gutten skrev ifølge NewsOK i sin rapport:

«Han fortalte meg at han hadde fått de fleste av arrene fordi han ble slått med en skjøteledning. Han viste meg arr han har fått på håndleddene etter å ha blitt bundet. Offeret viste meg arr i nakken som han har fått i nakken som følge strupetak. Jeg kunne se ferske merker etter fingernegler på høyresiden av nakken hans. Offeret viste meg arr på mage og bryst som han sa han hadde fått fordi det hadde blitt helt alkohol på ham og tent på.»

Ikke skole
Gutten skal ha flyttet fra slektninger i New Jersey til Oklahoma for å leve med sin mor, LaRhonda McCall (37), for over fire år siden, i forbindelse med at moren da slapp ut av fengsel.

Etter det skal 14-åringen ha blitt holdt innesperret i et skap – og har heller ikke fått gå på skole etter han kom til Oklahoma.

Arrestert
Lørdag arresterte politiet moren og hennes bostedsløse venn Steve Hamilton (38) for mishandling og vanskjøtsel av 14-åringen. De er nå fengslet, kausjonen er satt til 400.000 dollar – over to millioner kroner.

LaRhonda McCall har sju barn i tillegg til 14-åringen. Seks av dem er mindreårige. Ifølge politiet bærer ingen av de andre barna preg av å bli mishandlet. 14-åringen og hans seks mindreårige søsken er tatt hånd om av myndighetene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag