RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- iPod er for sauer

Sist oppdatert:
En av Apples konkurrenter på mp3-markedet går nye veier for å kapre kunder fra giganten.

Apple har med iPod fått en posisjon i markedet som få kan drømme om, og mp3-spillerprodusentene gir opp på rekke og rad, og flere av konkurrentene som enda er på markedet sliter hardt, blant annet Creative.

Nå har konkurrenten SanDisk, som i Norge er best kjent for å produsere minnekort, lansert en egen kampanje for å sverte iPod. På nettsiden «iDon’t» oppfordres det til å komme seg unne det som omtales som «iTatorship», og at det er på tide å komme seg vekk fra restrektive formater og heller kjempe for frihet.

Sandisk mener åpenbart at iPod er noe folk kjøper bare fordi alle andre har det, og at iPod har ført til en flokkmentalitet som en finner hos dyr. Ikke overraskende mener det også at deres egne mp3-spillere er et bedre valg.

På siden har SanDisk lagt ved en rekke bakgrunner som selskapet oppfordrer folk til å sette på sin datamaskin for å illustrere hva de mener iPod fører til. Se bildene under og se nettsiden her.

Les flere IT-saker på våre IT-sider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere