RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- It's all about attitude

- Kom og lag god stemning på lørdag. Vi trenger alle dere som elsker Vålerenga. Slik lyder oppfordringen fra hovedtrener Cecilie Berg-Hansen før 1. divisjonsoppgjøret mot Sola.

På lørdag er det tid for hjemmekamp mot Sola med kampstart kl. 16.00 i Vallhall arena.

Til våre supportere og spillere kommer jeg med en advarsel: Tro ikke at dette blir en lett match. For det blir det ikke.

Vi har jobbet steinhardt for alle poengene hittil i år. VIF-damene har tatt tre strake seire i serien. I tillegg til hjemmeseier 4-1 mot Grand Bodø, har vi hentet hjem 3 poeng fra Ålesund (1 poeng i fjor) og vi berget 3 poeng til Valle fra Haugesund forrige helg (1 poeng i fjor). Det er fryd og gammen i vår leir så langt.

Men på lørdag kl.16.00 står det 0-0 på tavla, og ikke noe annet enn 90 minutter med hard jobbing gir poeng. Vi var ikke på tærne fra start mot Grand Bodø i vår første hjemmekamp. Det kunne gått riktig galt, og sifrene 4-1 gir ikke et helt riktig bilde. Vi vant fortjent, men kampen levde i 60 minutter.

Så til våre supportere sender jeg et ønske om at dere fortsetter å komme for å støtte laget. Det var 90 personer som møtte opp sist, og vi håper at flere møter opp og lager stemning i Vallhall på lørdag.

Våre spillere har en utfordring, og det er å klare å mobilisere igjen. Vi vet at dersom vi står i krigen sammen er vi svært vanskelige å møte. Skal vi være et profesjonelt lag gjelder det å lære seg å prestere uke etter uke og det krever at vi er på hugget og sultne i hodet. Et viktig ledd i å være godt forberedt er å gjennomføre gode treninger onsdag, torsdag og fredag.

Det er opp til oss selv. It`s all about attitude!

Vålerenga Damer A - Sola
1. divisjon, damer
Vallhall arena, lørdag 21. mai kl. 16.00

Les mer om damelaget på www.vif-damefotball.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere