- J-Lo leverte ikke tilbake smykkene

FREIDIG STJERNE: Jennifer Lopez nekter angivelig å returnere smykker til en verdi av 50 000 dollar til den sveitiske gullsmeden Robert Mouwad.

FREIDIG STJERNE: Jennifer Lopez nekter angivelig å returnere smykker til en verdi av 50 000 dollar til den sveitiske gullsmeden Robert Mouwad. Foto: (Getty Images)

Har unge frøken Lopez blitt diamant-tyv?

05.03.09 07:38

(SIDE2): Jennifer Lopez lånte nylig diamantsmykker til en verdi av 50 000 dollar fra den sveitsiske gullsmeden Robert Mouwad da hun kastet glans over Andrea Liebermans moteshow i Beverly Hills.

Nå anklages divaen for å ha nektet å returnere diamantene av en talsmann for Mouwad.

Manageren ringte
- Vi fikk en telefon fra hennes manager Benny Madina, og han informerte oss om at Jennifer ønsket å beholde smykkene, sier den ikke navngitte kilden til New York Post.

Gwen Stefani og Leah Remini (fra «Kongen Av Queens») var også blant kjendisene som lånte smykker av den sveitsiske gullsmeden, men disse to er tydeligvis hakket mer samvittighetsfulle enn J-Lo, og leverte de dyre steinene dagen etterpå.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Mister ikke søvn
Til tross for J-Los noe frekke oppførsel, virker det likevel som om humøret er på topp i Mouawad-leiren.

- Herr Mouawad er billionær, og han kjøpte den perfekte 60-karats diamanten Mondera Diamond for 50 millioner dollar. Han mister ikke akkurat søvn over 50 000, og for å være helt ærlig er Jennifer god reklame, sier gullsmedens talsmann.

Manageren forsvarer J-Lo
Jennifers manager, Benny Medina, tok seg tid til å forsvare sin klient på telefon fra Santiago i Chile.

- De har ikke krevd å få juvelene tilbake. Tvert imot ble hun tilbudt dem, sier han bestemt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.