RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Janet veier over 100 kg

Sist oppdatert:
For noen år siden fikk hun oppmerksomhet for sine struttende magemuskler. Etter to år med trøstespising er det overvekt som gir Janet Jackson oppmerksomhet.

(SIDE2): Det er nesten vanskelig å kjenne igjen Michael Jacksons søster.

Janet Jackson har fått mye oppmerksomhet for sin veltrente kropp og sine spreke dansesteg.

Doblet vekten
Ifølge Expressen har hun trøstespis is i to år og hun har nå passert 100 kilo.

- Michael Jacksons søster har doblet sin vekt på mindre enn to år. Det virker ikke som hun har det bra, sier psykologen Stacy Kaiser.

Den populære artisten har lagt bak seg to tøffe år. I forbindelse med Super Bowl 2004 viste hun brystet da hun opptrådte i pausen. Dette resulterte i skandaleoppslag verden rundt.

Vanskelig tid
Skandalen ble etterfulgt av albumet «Damita Jo» som solgte dårlig. I tillegg har rettssaken mot Michael Jackson vært en belastning for både henne og resten av Jackson-familien.

Ifølge Expressen anslår eksperter at Janet nå veier over 100 kilo. Bildene fra sommeren 2005 viser at hun allerede da ikke var i samme form som for noen år tilbake.

Høsten 2005 kom hun enda en gang i søkelyset. Da ble det hevdet at hun hadde en hemmelig tenåringsdatter.

Nei, så tjukk du har blitt
Allerede høsten 2005 begynte bildene av Janet Jackson å gå verden rundt. Spesielt bildene fra en joggetur på stranden i Malibu sammen med to personlige trenere fikk mange til å sperre opp øynene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere