RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jansen trekker seg fra Tromsø-OL

Sist oppdatert:
Petter Jansen kommer til å trekke seg fra jobben som styreleder i Tromsø 2018. Men ikke helt ennå.

Han har en avtale om å sitte som styreleder inntil det i høst blir avgjort om OL-prosjektet i Tromsø får statsgaranti. - Jeg har ingen planer om å trekke meg nå, sier Jansen til NRK. Men etter det Finansavisen erfarer kommer han til å forsvinne ut av Tromsø 2018 i løpet av en viss tid.

Petter Jansen er administrerende direktør i eiendomsselskapet NPRO – og vil ikke lenger ha en dobbeltrolle. Han vil fokusere på eiendomsselskapet – som ikke har levert gode resultater i år.

- Jeg står for det jeg har sagt tidligere om at jeg har full tillit til administrerende direktør. Videre har Petter Jansen informert meg om sitt OL-verv, og det oppfattet jeg som tilfredsstillende, men ut over det ønsker ikke jeg å kommentere noe, sier Widar Salbuvik, styreleder i NPRO til Finansavisen.

Tidligere i år trakk daglig leder Bjørge Stensbøl seg fra sin stilling, og nå forsvinner altså også Jansen.

Man er ikke særlig fornøyd med jobben Jansen har gjort i NPRO. Aksjonær Jonathan Bailey i Copenhagen Capital sier følgende til Finansavisen:

- Petter Jansen er en kjempehyggelig fyr, men som administrerende direktør må han ta ansvar for selskapets elendige prestasjon. Han har hatt 18 måneder på seg, men har vist at han ikke klarer jobben. Dette er ikke personlig, og jeg håper han lykkes med OL-jobben, men oppfatter ikke Tromsø-vervet hans som veldig relevant, sier Bailey til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere