RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jøder stemples som sleipe og griske

Sist oppdatert:
Oslo (NTB): Bokhandelen til en Oslo-moské selger bøker fulle av jødehat.

Syrisknorske Sara Azmeh Rasmussen kjøpte nylig en bok fra denne bokhandelen som er proppfull av knallhardt muslimsk jødehat. Boka heter i Azmeh Rasmussens oversettelse «Jødiske overgripere - og deres land Israel», skriver Vårt Land.

Hun er opprørt over boka som er på arabisk, og som ifølge Azmeh Rasmussen er subsidiert fra Saudi-Arabia. Den er fortsatt til salgs for 55 kroner. Ifølge Azmeh Rasmussen er innholdet like ille som Hitlers antisemittisme.

Eldgamle løgner om en jødisk verdenskonspirasjon blir spredt. Ved å slå opp på måfå i boka fant Azmeh Rasmussen et avsnitt der jødene blir hånet som lumske, forræderske, griske og sleipe. Jødehat forklares med disse påståtte egenskapene hos jødene.

Islamsk Råd Norge holder til i samme bygning som bokhandelen og moskeen. Generalsekretær Shoaib Sultan avviste i Dagsnytt 18 mandag kveld ansvar for bokhandelen og moskeen. Men Sara Azmeh Rasmussen mener Islamsk Råd likevel ikke kan lukke øynene for litteraturen som alle som skal til kontorene, må gå forbi. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere