RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg bare stakk og stakk henne

Foto: Anonymous (AP)
Sist oppdatert:
Dømt til 21 års fengsel for drapet på Cara Marie (17).

Fredag ble den 21 år gamle brasilianeren Mohammed D'Ali Carvalho dos Santos dømt til 21 års fengsel for å ha drept sin britiske kjæreste Cara Marie Burke (17) i Brasil i 26. juli i fjor.

Brasilianeren drepte Cara Marie, parterte kroppen hennes og la kroppsdelene i en koffert, angivelig fordi hun truet ham med å fortelle familien og politiet om hans kokainmisbruk.

Mohammed D'Ali Carvalho dos Santos innrømmet drapet i politiavhør, og fortalte at han tok bilder av det parterte liket med mobiltelefonen etter udåden.

Ifølge SkyNews har dos Santos fortalt at han var høy på kokain og kokegass da han utførte drapet.

- Jeg bare stakk og stakk
21-åringen forklarte for retten hvordan Cara Marie prøvde å ta fra ham kniven mens han knivstakk henne.

- Jeg husker ikke hvor jeg knivstakk henne, men jeg bare stakk og stakk og stakk. Og da jeg så hva jeg hadde gjort, var hun død, forklarte han.

Etter det brutale drapet, dro Mohammed på fest, og det var først da han kom hjem fra fest samme kveld at han brukte en forskjærkniv til å partere kroppen hennes.

Overkroppen ble funnet i en koffert ved en elvebredd 29. juli i fjor. Politiet lette i flere dager etter resten av Cara Marie, frem til de siste kroppsdelene ble funnet i en elv 6. august i fjor.

- Som å skjære kjøtt
I et intervju med dos Santos rett etter drapet, fikk han spørsmål om hva han følte da han parterte liket. Han svarte dengang at han ikke følte noenting.

- Ingenting, bare som å skjære kjøtt, unntatt alt blodet, sa han i et intervju.

Dos Santos forklarte at han tok bilde av liket for å vise dem til en brasiliansk kamerat i Storbritannia, som hadde sagt han skulle drepe Cara etter at hun angivelig stjal penger fra ham.

- Har adferdsproblemer
Under rettssaken i Goiania vitnet dos Santos' nye kjæreste Helen de Matos Victoria (19). Sammen har de to en en måned gammel baby.

Hun sier kjæresten har adferdsproblemer, men at hun aldri har fryktet for livet sitt.

Helen de Matos Victoria skal ha truffet Cara Marie Burke i fjor sommer, men kunne ikke kommunisere med henne på grunn av språkproblemer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere