*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg ble misbrukt av pedofil

Foto: (Foto: Getty Images)

Glamourmodellen ble seksuelt antastet som barn.

02.03.09 07:53

(SIDE 2): Den kjente glamourmodellen Katie Price brøt sammen under et tv-opptak da hun beskrev sitt møte med en pedofil mann som seksåring, melder den britiske avisen News of the World.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tårer
Katie, også kjent under artistnavnet Jordan, klarte ikke å holde tårene tilbake da hun fortalte om opplevelsen på tv-programmet «Piers Morgan’s Life Stories».

- Gud, hva er galt med meg? Jeg er sterk. Ok. Ta deg sammen, trøstet hun seg selv mens hun strevde med å få fram ordene om det som skjedde den dagen i parken for 24 år siden.

Pedofil mann
- Han (mannen i parken) var merkelig, bare rar. Jeg og venninnen min skulle få is hvis han fikk ta på oss, forklarer Katie når hun endelig klarer å snakke.

Jordan fortalte videre at mannen også eksponerte seg for småjentene, som ble så skremte at de ikke klarte å skrike. Når hun endelig klarte å si noe til moren sin, var mannen forsvunnet. Politiet ble informert, men klarte aldri å oppspore overgriperen.

Ikke traumatisert?
Modellen mener selv at hun ikke har blitt psykisk skadet av hendelsen.

- Jeg forstår ikke hvorfor det er så vanskelig å snakke om det. Det er ikke som om det har plaget meg, sier Katie undrende til ektemannen Peter Andre som var ved hennes side under intervjuet.

Price er kjent som en svært sexy dame, og har tjent en formue på sine kunstige 32 G-cup fordeler. Hun har heller ikke vært sjenert for å uttale seg om eget sexliv, og hevder blant annet å elske hyrdestunder på offentlige steder.

LES MER HER: Se Jordans nye pupper

LES OGSÅ:Nå skal hun ha STØRRE pupper

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.