RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lina Livsdatter, Nordlys

- Jeg ble nesten kjørt ned av brøytebilen

- Sjåføren smilte mens han passerte meg med 20 centimeter,

- Jeg var nesten ferdig med å måke oppkjørselen til mine foreldre da brøytebilen kom. Jeg så at han så meg, men likevel kjørte han bare på, i stor fart, og det var så vidt han ikke traff meg.

Skjærtorsdag morgen rundt klokken 10.00 var Christina Leonora Fagerli Nilsen (21) i enden av foreldrenes oppkjørsel i Turistveien i Tromsdalen i Tromsø. Den unge studenten var i ferd med gjøre seg ferdig med dagens måkeøkt da hun så at brøytebilen kom.

- Han kom i stor fart da han passerte meg med knappe 20-30 centimeter. Det var like før han kjørte på meg, men likevel så jeg at han smilte da han passerte, forteller hun til Nordlys.

Svingte ikke unna
Resultatet var at Christina Leonora ble stående igjen med snø til langt oppover beina.

- Det var ikke noen morsom opplevelse, spesielt ikke siden jeg så at han så meg før han passerte. Likevel svingte han ikke unna eller sakket farten.

Såpass irritert over opplevelsen var hun at hun sporenstreks ringte til Bydrift i Tromsø kommune.

- De sa at oppgaven med å brøyte strekningen er satt ut til en privat entreprenør, så de kunne verken ta i mot en klage eller hjelpe meg videre, forteller hun, og fortsetter:

- Jeg har aldri opplevd noe lignende, og håper virkelig at noen må svare for dette.

Ukjent brøytebil
Nordlys har kontaktet både Bydrift og en av entreprenørene som brøyter i det aktuelle området, uten å ha funnet ut hvem som sto bak.

Det har vært stor brøyteaktivitet i Tromsø de siste dagene, etter at det har lavet voldsomt ned hele påsken.

- Vår brøytebil var på det aktuelle tidspunktet et helt annet sted i Tromsdalen, ifølge det jeg kan se her. Men såvidt det er meg bekjent er det både en to-tre traktorer og en to-tre andre brøytebiler tilhørende andre som brøyter i det aktuelle området, sier Kent Isaksen hos Maskinentreprenør Kåre Isaksen AS.

Les flere saker fra Nordlys

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere