RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ble overrasket

Sist oppdatert:
De såkalte «nakenbildene» av Miley fikk mye oppmerksomhet verden rundt, men først nå har pappa Billy Ray kommentert dem.

(YEYE): Det har vært stille fra Mileys far, Billy Ray, i forbindelse med den såkalte skandalen der det fremstår som om 15-åringen er naken, kun skjult av et laken i bladet Vanity Fair. Først nå snakker ut om hendelsen.

- Men hei, det er livet
Ifølge SplashNews skal Billy Ray ha uttalt:

- Jeg visste ikke at de skulle strippe henne ned og kle henne i et laken. Han sa at han ikke vil klage over bildene, bare at han var overrasket.

- Jeg var overrasket når jeg så [toppløsbildet], men hei, det er livet. Ting skjer.

Klager ikke
- Jeg klaget ikke, for faren min sa alltid, «jo mer du tråkker i bæsjen, jo mer stinker det», så jeg tenkte «ok, dette skjedde. Vi må takle det.» Dette fortalte han det amerikanske TV-programmet «The Today Show» på tirsdag. Miley beklaget den gang for at bildene ble tatt.

Kunne ikke stoppe det
Billy Ray, 46, forklarte at han ikke kunne forhindre bildene i å bli tatt, for han var ikke der.

- Jeg hadde ikke noe valg. Jeg hadde et show å gjøre, og en forpliktelse til å dra til Washington og spille for troppene som nettopp hadde kommet hjem fra Irak.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere