- Jeg ble utrolig lei meg

Foto: (TV 2)

En knust Ole Kristian Huser ble sendt hjem av Jakten-Jan Erik.

09.11.09 21:12

(SIDE2): - Jeg føler at det ligger noe mellom meg og Jan Erik der som ikke er avdekket, sier en trist Ole Kristian Huser etter at det ble klart at han ble sendt hjem fra gården til Jan Erik Kjær (41). Det ble Sami Petteri Toivanen og Håvard Jarstad som ble hans to siste friere.

- Det koster meg veldig mye altså. Det er sånn det er, sier en trist Jan Erik til Ole Kristian.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Svært lei seg
Tårene kom umiddelbart etter at han forlot gården, og Ole Kristian Huser (41) forteller til Side2 at han ble svært lei seg.

- Jeg følte meg oppriktig utrolig lei meg da jeg dro. Jeg følte meg avvist, inne i varmen det ene sekundet og ute det neste. Det gjorde at jeg følte meg veldig alene i etterkant, sier Ole Kristian.

Han var en av frierne som i forkant hadde hatt kontakt med Jan Erik, og følte at kjemien mellom dem var god fra starten av og at han fikk et favorittstempel.

- Vi møttes på Geysir hvor vi chattet og deretter ringte vi til hverandre. Vi hadde utrolig fine samtaler sammen og timene bare fløy. Så jeg ble kanskje litt overrasket da jeg ikke fikk bli med videre, selv om jeg håper ikke det virker overlegent at jeg sier det, sier Ole Kristian.

Side2s uhøytidelige leseravstemning mandag kveld viste også at Ole Kristian var en uforbeholden favoritt til å bli med videre - de færreste trodde det var ham som ville bli stemt hjem.

Fikk følelser
For frieren hadde begynt å få følelser for bonden. Og naturlig nok ble det derfor ekstra sårt da han ikke sto igjen som én de to siste.

- Jeg hadde begynt å få gryende følelser. Jeg var ikke blitt stormforelsket, men det lå noe der og jeg følte nok jeg trengte mer tid. Kanskje hadde jeg også mye å leve opp til siden vi tross alt hadde hatt kontakt tidligere, men jeg skulle gjerne ha blitt lenger. Så det var ikke ønsket fra min side i det, sier han.

Nå er det en liten stund siden «Jakten på kjærligheten» ble spilt inn, men Ole Kristian husker godt at han hadde det vondt i etterkant. Men utover det opplevde han realityserien som positiv.

- Det var 110 prosent positivt å være med helt klart. De andre gutta var veldig hyggelige, og det er to fine gutter igjen nå, sier han.

Singel
Den tidligere Jakten-deltageren er fortsatt singel, men håper å finne kjærligheten. Da Side2 snakker med frieren har han tatt seg noen fridager på hytta i Hedmark for å lade batteriene og gå på ski, og få med seg episoden han selv ryker ut av.

- Snart fyller jeg 42, og det er klart jeg ønsker meg noen å dele opplevelser og livet med, sier han.

- Jeg leter fortsatt etter den rette, sier han.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandag klokken 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.