RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg ble veldig rørt

Sist oppdatert:
Ronny Johnsen fikk prestisjetung pris på Årets Fotballgalla onsdag kveld. - Jeg ble veldig rørt, sier han til VIF TV.

VIF TV:Ronny etter prisutdelingen

Ronny Johnsen (39) spilte sin siste kamp på toppnivå når han fikk fem minutter i serieavslutningen mot Brann forrige søndag. En lang og innholdsrik karriere fikk sin slutt, men den kan toppes med norsk cupgull om Vålerenga slår Stabæk førstkommende søndag. Den kampen spiller ikke Johnsen grunnet skade, man har vært på banen i to cupkamper i år og blir dermed mester om Vålerenga gjør jobben.

TEST TATT PÅ SENGA: Ronny Johnsen fikk Kniksens Hederspris. Her sammen med TV2s programledere Guro Fostervold og Carsten Skjelbred. (Foto: Digitalsport)
TEST TATT PÅ SENGA: Ronny Johnsen fikk Kniksens Hederspris. Her sammen med TV2s programledere Guro Fostervold og Carsten Skjelbred. (Foto: Digitalsport)

Kniksens Hederspris deles ut til en person som har preget norsk fotball nasjonalt, såvel som internasjonalt.

- Blant alle kvalitetene han har, fremheves ikke minst hurtighet og spilleforståelse, men også hans personlighet og forbilledlige holdninger og atferd i forhold til andre spillere og kollegaer, sa Ravnaas om vinneren av prestisjetunge pris.

Tatt på senga
Johnsen selv ble veldig overrasket over prisen han fikk.

- Nå ble jeg virkelig tatt på senga her. Dette har vært en spesiell uke. Jeg spilte min siste kamp på søndag og det var veldig spesielt, sa Johnsen etter å ha mottatt prisen.

- Når jeg står her nå skjønner jeg at jeg har holdt på en stund. Det har vært en veldig lang karriere og jeg har fått med meg veldig mye morsomt.

Johnsens karriere har gitt han 62 landskamper, den siste så sent som i 2007 når han var med å slå Argentina 2-1 på Ullevaal Stadion i en alder av 38 år. Han har vunnet tre Premier League-mesterskap med Manchester United, og har også FA-cupgull og Champions League-gull med samme klubb. Sist men ikke minst ble han også seriemester med Vålerenga i 2005-sesongen.

Tidligere vinnere av Kniksens Hederspris inkluderer Ole Gunnar Solskjær, Nils Arne Eggen, Egil ”Drillo” Olsen og Erik Thorstvedt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere