RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg brukte 1,4 millioner dollar på parfyme

Sist oppdatert:
Er hun en saudiarabisk prinsesse? Eller er hun en etiopisk prostituert? En spesiell rettssak foregår i Storbritannia.

(SIDE2:) Sara Al Amoudi er anklaget for å ha svindlet til seg luksusleiligheter til 14 millioner pund. Rettssaken er i gang, men ingen er sikre på hvem Amoudi egentlig er.

Avhengig av shopping
Vitner påstår at hun er en etiopisk prostituert som har svindlet til seg både penger og leiligheter. Selv hevder hun at hun er en saudiarabisk prinsesse, skriver Daily Mail.

Og det er ingen tvil om at hun har penger - uansett hvordan hun har skaffet seg dem. Hun ankommer rettssalen i en Rolls Royce hver dag og har fortalt at hun lider av shoppeavhengighet.

- Jeg har problemer med shopping - jeg har gått til legen. De siste to månedene har jeg brukt 1,4 millioner dollar på parfyme. Jeg kan vise dere bilder, sa hun i rettssalen denne uken.

Bruker mye penger
Hun sier at hun har fått mange millioner pund av familien sin, og at hun bruker mye penger.

- Jeg kan lett bruke 50.000 til 100.000 pund på et øyeblikk, sier hun.

Pengene har hun valgt å oppbevare under madrassen.

Overtok leiligheter
Det er paret Amanda Clutterbuck og Ian Paton som har sakssøkt Amoudi.

Amoudi hevder at hun og Paton har hatt et forhold bak ryggen på Clutterbuck. Hun sier også at Paton har stjålet fem millioner pund fra henne. For å betale tilbake det han stjal, overførte han seks luksusleiligheter i Knightsbridge og Chelsea til henne. Det er disse leilighetene hun nå anklages for å ha svindlet til seg.

Paton og Clutterbuck sier nemlig at Amoudi har lurt dem til å tro at hun ville investere millioner i boligprosjektet. De krever nå betalt 14 millioner pund fra kvinnen.

- Jeg følte det som om jeg levde i en Alfred Hitchcock-film, hvor virkeligheten virket fullstendig snudd på hodet, sier Clutterbuck ifølge International Business Times.

Hevder hun kjenner henne
Et av vitnene i rettssaken er etiopiske Negat Ali, som selger møbler i London. Hun hevder at Amoudi egentlig er en prostituert.

Ifølge Ali skal Amoudi ha lurt rike menn for penger på morens restaurant i Yemen på 1980-tallet. Dette nekter Amoudi for.

Et annet vitne, Dominick Browne, er en felles bekjent av Amoudi og Paton. Han støtter Amoudis versjon av historien og mener at det var Paton som var ute etter Amoudis penger.

- Ofte sa Mr Paton at han ikke hadde penger. Jeg vet ikke hvor mye han har, og jeg er ikke her for å fortelle noen hvor mye han hadde, men han lånte ofte penger av folk, inkludert meg selv, sier han ifølge The Times.

Dommen i saken har fremdeles ikke falt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere