- Jeg burde få en sjanse

Tina Christensen (18) er en av de påmeldte i jakten på Maybelline-modellen. Det er mange om beinet. Men Tina håper at hennes spesielle og eksotiske utseende skal gi henne en sjanse i konkurransen.

26.04.04 09:47

Hvordan vil du beskrive deg selv?

- Jeg vil beskrive meg selv som en engasjert, jordnær og mystisk jente.

Hva gjør du til daglig?

- Jeg går det siste året på videregående allmennfag, så jeg er russ til våren og det gleder meg veldig til!

Ellers jobber jeg i en pizzarestaurant og som bartender i helgene. Jeg er en ganske opptatt jente, kan du si. Når jeg har fri så er jeg sammen med vennene mine, trener, (helst spinning) og shopper.

Hvorfor har du meldt deg på Maybelline-modellen?

- Hver gang jeg er innom Spray så pleier jeg å lese artiklene der eller se på konkurransene, fordi det er mye interessante saker. Det var der jeg la jeg merke til konkurransen. Grunnen til at jeg meldte meg på var vel fordi jeg bruker produktene til Maybelline. De har produkter til min egen hudfarge, som jeg er kjempefornøyd med.

Dessuten hørtes det jo spennende ut, så jeg kunne ikke la sjansen gå fra meg, taper jo ingenting på å melde seg på!

Hva slags forventninger har du til konkurransen?

- Jeg har ikke skyhøye forventninger, men jeg håper jeg har en mulighet.

Tror det blir en hard konkurranse. Bare ordet «Maybelline-modellen» sier mye. Jeg har sett Maybelline-reklamer både på tv og i blader, og det ser det glamorøst ut. Det er på en måte en bekreftelse på at man er pen eller spesiell.

Har du noen erfaring som modell fra tidligere?

- Jeg har akkurat tatt noen nye bilder for et kommende modellbyrå som heter Point. Og jeg har blitt tatt bilder av før, av forskjellige fotografer, både i Norge og Sverige. Men jeg har ikke vært tilknyttet til et bestemt byrå, fordi de krever at man skal være så høy. Men jeg trives godt med å være liten og nett. Ellers er jeg registrert hos pholk og scandinaviantalents på nettet.

Hva mener du om at det er så få asiatiske modeller i Norge?

- Jeg ser sjelden noen asiatiske modeller noen steder, de to jeg vet om er Lucy Liu og Tia Carrere.

Selv føler jeg at jeg ikke hører hjemme noen steder. Du har de norske modellene, som er høye og lyshudet. Og så har du de mørke som Sonja Wanda. Mens jeg tror vi asiatiske ikke vet helt hvor vi passer inn.

Jeg sier ikke det at jeg ikke finnes asiatiske modeller i Norge, det kan godt hende at jeg finnes tusenvis av dem i forskjellige byråer. Men hvorfor ser du dem nesten aldri i reklamer eller lignende da? Vi burde stikke oss mer fram og vise at vi også er her!

Jeg er halvt kinesisk og halvt thailandsk. Når jeg er i Norge så blir jeg spurt hvor jeg er fra, noe som er en selvfølge siden jeg har asiatisk utseende, men når jeg er i Thailand så blir jeg spurt om det samme.

Man hører stadig at modeller bør være spesielle og skille seg ut, så derfor burde jeg få en sjanse!

Fortjener du også en sjanse?

Meld deg på Maybelline-modellen her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag