*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg burde veid 300 kilo

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Det mener bloggeren Ida Wulff om seg selv.

20.04.09 16:42

(SIDE2): - Jeg er veldig fornøyd med at kroppen har vært så snill med meg. Hvis jeg tar i betraktning det kostholdet jeg har hatt de siste årene, burde jeg egentlig veie 300 kilo, sier Ida Wulff.

Det ironiske utsagnet kommer i forbindelse med hennes svar på vår treningsserie «11 svette».

Den populære bloggeren sier at hun ikke er noen treningsentusiast, men hun holder likevel formen med blant annet aerobic og tennis.

Wulff er også folkets dommer i Side2s Paparazzi-konkurranse, som skal kåre Norges kuleste stil.

BAKGRUNN: Imponerte Ida Wulff

HER ER NORGES MEST POPULÆRE BLOGGERS FORHOLD TIL TRENING:

1. Hva er din favorittrening?

- Det viktigste for meg er variert trening, ellers blir jeg fort lei! Jeg har alltid vært en såkalt «periodetrener», så nå har jeg funnet ut at det beste er å ta en dag med aerobic, en dag med styrke, en dag med løping og så videre. Det beste jeg har vært med på hittil er corebar. Kjempegøy, og akkurat passe utfordrende! Når jeg er på ferie spiller jeg mye tennis for å erstatte hverdagstreningen. Jeg er ingen verdensmester, men det funker.

2. Hvilken kropp ser du opp til?

- I likhet med mange andre, ønsker jeg meg Jessica Albas kropp. Syns også at Heidi Klum og Beyoncé har flotte kropper. Det handler om å være trent og i god form uten å miste kvinnekroppen helt.

3. Pinligste treningsøyeblikk?

- Jeg sto i en aerobictime med min beste venninne, og foran oss sto en mann, et sjeldent syn på disse timene. Han svettet unaturlig mye på rumpa, og jeg ville spørre venninnen min om dette var normalt. Musikken var så høy, så jeg fylte lungene og ropte «Se, så svett han er i ræva!». Jeg kunne jo ikke forutse at musikken skulle gjøre et opphold! Jeg holdt bokstavelig talt på å dø av flauhet, og jeg har aldri vært så rød etter en treningstime før.

4. Beste treningsøyeblikk?

- Jeg har mange gode treningsøyeblikk, det eneste jeg trenger ved siden av meg er verdens beste og mest underholdende venninne! Med litt sladder og et par latterpauser underveis, går treningsøkta som smurt.

5. Hva har du på mp3-spilleren når du trener?

- Når jeg trener hører jeg gjerne på DJ Earworm, Datarock, Benni Bennassi, Uffie, Britney Spears, Kanye West, Kylie Minogue, Justin Timberlake og Lady GaGa. I bunn og grunn en helt usmakelig spilleliste, men de får i hvert fall kroppen min til å bevege seg.

6. Den mest irriterende treningen du vet om?

- Yoga. Jeg liker å tro at det er noe jeg burde gjøre, men det er jo klin umulig å bevege seg som en Gud og puste som en okse samtidig.

7. Kroppsdelen du sliter mest med?

- Jeg har ølmage uten å drikke noe særlig med øl, og jeg har på følelsen at den aldri kommer til å forsvinne. Armene kunne for så vidt også trengt en halvering.

Les tidligere 11 svette:
Eli Landa
Nicholas Carlie
Henriette Brusgaard
Unni Lindell

8. Hvilken sport drev du med da du var yngre?

- Jeg har drevet med karate, kickboksing, turn, mange forskjellig typer dans og friidrett. Hvor det ble av formen og lysten til å sprette rundt og være sporty vet jeg ikke, men jeg håper at det er noe som kommer tilbake til meg.

9. Sex, spinning eller sofaen?

- Det bør ikke være nødvendig å velge, alle tre er en menneskerett! Eller, vent...

10. Hva er du mest fornøyd med ved egen kropp?

- For øyeblikket, egentlig ingenting. Men jeg er veldig fornøyd med at den har vært så snill med meg. Hvis jeg tar i betraktning det kostholdet jeg har hatt de siste årene, burde jeg egentlig veie 300 kg.

11. Hvilken person er du sikker på at du kan knuse i håndbak?

- Trine Grung! Tror ikke på at dama er så sporty som hun skal ha det til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.