*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg digger crazy design

GIKK: Charlotte Thorstvedt sminket med rosa lepper og fregner tok catwalken for Fam Irvoll . Foto: Camilla Flaatten (Side2)

Charlotte Thorstvedt tilbake på catwalken som modell under moteuka i Oslo.

12.02.09 18:46

(SIDE2): Hun er blitt hyllet for sin klesstil av flere det siste året og kan smykke seg med tittelen best kledde kvinne hele to ganger bare i 2008. Charlotte Thorstvedt (22) tok catwalken i går for den lekne designeren Fam Irvoll, og Charlotte selv var over seg av begeistring over en kolleksjon det på forhånd var rettet stor forventning til.

Les anmeldelse av Fam Irvolls visning på Side2 senere i dag!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dukker og dyr
I en kort, hvit rysjekjole med en rødhåret dukke sydd fast på brystet og knallrøde tights avsluttet Charlotte showet til rungende applaus fra en fullstappet sal på DogA i hovedstaden. Fashionistaen selv forteller til Side2 at hun har lyst på flere av antrekkene til designeren.

- Hun har det den mest crazy designen i Norge, og vi trenger en god dose av det her i landet. Fam Irvoll er virkelig et friskt pust, sier Charlotte etter endt show.

- Jeg har lyst på alt! sier hun, men legger til at kjolen med dukken på kan bli litt vanskelig å danse i. Dukken er litt tung og kjolen er stroppeløs... Det kan bli bart utover kvelden.

- Jeg elsket tightsene med hjerter på og kjolene. Det var en veldig bra kolleksjon, sier hun.

Hyllet designeren
Det var flere kjente fjes på visningen, blant dem Samsaya (29) som rocket og koste seg på første rad i design fra designeren selv. Hårbøylen med kakepynt er et av Fam Irvolls kjennemerker.

- Dette var som et moderne eventyr, helt fantastisk, sier artisten som senere på kvelden fikk Mette-Marit til å le på åpningen av Norsk Mote Institutt.

I fuksiafarget kort kjole signert Matthew Williamson og frekke lakkhæler fra H&M var Samsaya kledd for motefesten. Men hun ønsker flere av antrekkene fra den norske designeren som viste sin kolleksjon for neste høst og vinter onsdag kveld.

- Jeg digget genseren med musene på og genseren med bamse på magen. Jeg koser mye med magen min, så den er jo egentlig perfekt - da kan jeg heller kose med bamsen, ler Samsaya.

- Det som er så fint med klærne er at de er feminine, morsomme og veldig funksjonelle. De ser kanskje ikke flatterende ut for kvinnekroppen ved første øyekast, men de er virkelig brukervennlige og kule på, sier hun.

Bilder fra visningen ser du her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.