RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INDISK: Samsaya (29) ble født i Nord-India og kom til Norge da hun var 11 måneder gammel. Hun har fortsatt masse familie i landet. - Jeg har veldig lyst til å ta med danserne mine og dra på turné i India, sier hun.
INDISK: Samsaya (29) ble født i Nord-India og kom til Norge da hun var 11 måneder gammel. Hun har fortsatt masse familie i landet. - Jeg har veldig lyst til å ta med danserne mine og dra på turné i India, sier hun. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

- Jeg elsker å kle meg i farger

Sist oppdatert:
Se singelaktuelle Samsayas siste motekjøp.

(SIDE2): Sampda «Samsaya» Sharma (29) lot Side2 ta en titt på sine siste motekjøp.

Samsaya, som snart er aktuell med singelen «Money», sitter i fagjuryen på Side2s pågående Paparazzi-konkurranse. Meld deg på her!

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Annerledes album
- Folk som har kjennskap til musikken min vil nok si at det neste albumet er veldig annerledes enn ting jeg har laget før. Mange tror at jeg er en hardcore rapper, men den nye plata har ikke noe rap. Folk sier det høres litt Nelly Furtado/Gwen Stefani ut – veldig dansbart med indiske undertoner, sier Samsaya, og legger til at hun ikke kan unngå det indiske.

Les: Hvilken norsk jente valgte Snoop?

Samsaya kom til Norge fra India da hun var 11 måneder gammel. Artisten har fortsatt masse familie i landet.

- Jeg har veldig lyst til å ta med danserne mine og dra på turné i India, sier hun.

Se bilder nederst i saken!

- En gang var jeg i et bryllup med 400 gjester i India, og ble bedt om å opptre. Det blir fort skikkelig liv der, så det ble en bra opptreden.

Les: Samsayas skjønnhetstips

I «The Wrestler»
15 minutter inn i filmen The Wrestler høres Samsaya-låten «Dodge It», når Mickey Rourke er inne på en strippeklubb rett før han møter Marisa Tomei første gang.

Sangen ble ikke gitt ut i Norge, men Samsaya ga den til alle DJ-vennene sine, og flere spilte den i New York og Los Angeles.

Les: Norsk sang for Mickey Rourke

- En venn av meg hørte den på nattklubb i LA. Folk ringte fra NY og sa at de hadde hørt den der, og at den var i The Wrestler.

Fargeglad
Samsaya prøver å gå med farger hele tiden, og vil ikke ha noe særlig svart i skapet sitt. Hun viser fram en enslig hylle i skapet som består av svarte og grå klær.

- Dette skal det bli mindre av! I London og Paris tør de å bruke mer farger enn her. Men nå tør etter hvert folk her også å bruke mer farger. Kanskje det er på grunn av motebloggere?

Les: Hva ler Mette-Marit av?

Vaktmester
- Da jeg var 14 år gammel digget jeg Vanessa Paradis – som også har mellomrom mellom tennene! - og laget midtskill og kjøpte meg Levi’s 555 slengbukser. Moren min syntes de var altfor dyre så jeg fikk meg jobb som vaktmester i borettslaget på Ellingsrud. En hel sommer! Det gikk bra å luke blomsterbed, men det var verre da lille meg dukket opp for å fikse andre ting, ler Samsaya, mens hun serverer kaffe til Side2.

Les: Samsaya skal vekke ungdom

Korslag
Samsaya er aktuell som kjendisdeltaker i «Det store korslaget», som har premiere på TV2 førstkommende lørdag.

- Det er veldig gøy. Jeg har aldri hatt et band, men nå har jeg følelsen av å ha et team. Men jeg føler litt ansvar for stylingen, og har vært på H&M og plukket ut masse lilla ting til kormedlemmene.

SAMSAYAS NI SISTE MOTEKJØP:

1. Gul fjærjakke fra UFF Underground
- Jeg så den på UFF, og tenkte på David Bowie. Jeg fikk den sydd inn – den er bare superkul.

Les: - Jeg vil ha en kake på hodet

2. Halskjede med tre anheng
- Dette er satt sammen av tre anheng jeg har kjøpt på ulike steder jeg har vært: et fra India, et fra New York og et fra Egypt.

3. Wedge-sandaler fra Nina Jarebrink
- Disse er helt rå! Sko som man kan rocke på scenen med. Det er fint å ha ting som gir litt scenepresence.

4. Strikkegenser fra Fam Irvoll
- Jeg får aldri nok av godteri, og det er i hvert fall gøy å pynte seg med det. Fam har klart å få til at man pynter seg men har det morsomt samtidig.

Les: Kos og jubel hos Fam

5. Mørkrosa sko fra Diesel
- Disse har faktisk den sjeldne egenskapen at de både er kule og komfortable.

6. Hvit skinnjakke fra Adidas
- Denne kjøpte jeg i Paris. Adidas kan man gå med hvor som helst. Her har de tatt en old school modell og gjort den i lær. Fordi den er i skinn føler jeg at jeg har pyntet meg litt når jeg har den på.

(saken fortsetter under bildet)

7. 501 Levi’s avklipte shorts
- Store og baggy shorts, ikke hotpants. Jeg sparer disse til sommeren, men sesongen er så kort at jeg godt kan bruke de litt før, med strømpebukse. Jeg er en skikkelig Levi’s-jente.

8. Brunt skinnbelte fra Morgan
- Dette går til alt, og det gir for eksempel en oversize kjole mer form.

Les: Snoop på Oslo-fest

9. Blondekjole fra H&M
- Denne kjolen er skikkelig feminin – veldig jentete. Jeg liker det brune safaritemaet, jeg tror alle liker det: den ultimate Angelina Jolie-looken. H&M har så mye fint nå, også byttes ting ut så raskt at ikke alle går rundt med det samme.

LES MER OM MOTE HER!

1661

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere