*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg elsker Chelsy, men...

SLUTT: Det er slutt mellom Harry og Chelsy, men britene tror de blir sammen igjen. Foto: (Getty Images)

Prins Harry (24) lar sin militære karriere gå foran forholdet.

26.01.09 12:07

(SIDE2): I helgen kom de første ryktene om at prinsen og hans kjæreste gjennom mange år, Chelsy Davy (23) hadde gått hver til sitt.

Ifølge Daily Mail skal prins Harry ha vært i tvil om at han skulle gjøre det slutt med kjæresten, men skal ha innsett at karrieren måtte komme først. Harry har nettopp startet en intensiv pilottrening med Army Air Corps i Storbritannia, noe som vil ta mye av hans tid framover.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Enige
Harry skal ha fortalt at han og Chelsy var enige og skilles som gode venner - og at bruddet var det eneste riktige. Venner av prinsen sier til avisen at det er ikke helt utelukket at Harry og Chelsy kan finne sammen igjen, men at det kommer til å ta lang tid ennå.

- Sannheten er at selv om de elsker hverandre veldig høyt så har Chelsy og Harry gått i hver sin retning en stund nå, sier en kilde til den britiske avisen.

Ryktene skal ha startet etter at Chelsy endret profilen sin på Facebook til «no longer listed as in a relationship».

Student
Chelsy er jusstudent for tiden og jobbet i julen på advokatkontoret som skjøtter affærene til Harrys bestemor, dronning Elizabeth II (82). Chelsy vil gjerne fokusere på studiene sine ved Leeds University nå som hun går inn i sitt siste år, og Harry har fjorten måneder med hard jobbing i det militære foran seg.

Det er nesten ingen av de unge kongelige som viser sin kjærlighet til hverandre så tydelig som Harry og Chelsy har gjort de siste fem årene. Bilder knipset av de to kyssende og klemmende er ikke uvanlig i motsetning til storebror William (26) som tar det svært rolig i offentlige rom sammen med kjæresten Kate Middleton (27).

Klikk på bildet for å forstørre.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.