*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg elsker dem

Foto: (Alexander Otto/Bmoved)

Glamorøs og sexy Charlotte Thorstvedt i ny reklamekampanje.

12.01.11 10:40

(SIDE2): Charlotte Thorstvedt fremstilles som sofistikert rivieradronning i en ny reklamekampanje for det norske smykkemerket Celine Engelstad.

Se flere bilder av flotte Charlotte Thorstvedt i bildekarusellen nederst i saken!

Thorstvedt har i årevis frontet norsk design, så det kommer ikke som noen overraskelse at hun stiller seg til disposisjon for en norsk designer. Under Oslo Fashion Week er hun ofte å se både på og utenfor catwalken, og hun har også selv designet en egen kolleksjon i samarbeid med kleskjeden Bik Bok.

LES OGSÅ:
Vi avslører ny kjendisdesigner
Se Charlottes fotoshoot

Glamorøs
Men nå stiller altså Thorstvedt seg bak smykkedesigneren Celine Engelstad og viser en helt ny side av seg selv i en serie reklamebilder tatt i forbindelse med vår- og sommerkolleksjonen for 2011.

- Jeg har vært fan lenge, og hun er absolutt en av de mest talentfulle smykkedesignere vi har i Norge, sier Thorstvedt til Side2.

Den vakre brunetten bærer ofte smykker fra Celine Engelstad, og er ikke snau med ordene når hun beskriver den norske designerens kreasjoner.

- Jeg elsker dem! De er sofistikerte, moderne og av høy kvalitet. Det er sjelden jeg ikke har på meg en eller flere av Celines kreasjoner. Hun er ekstremt dyktig, og et flott menneske i tillegg, sier Thorstvedt.

- Mye latter
På bildene befinner Thorstvedt seg på en klassiske Riva-båt, men det er ikke på den franske rivieraen de lekre bildene er foreviget. Den 24–årige DJ-en, TV-personligheten og modellen befinner seg nemlig på en innsjø i nærheten av Berlin.

- Photoshooten var fantastisk. Det foregikk i en av mine absolutt favorittbyer, nemlig Berlin. I tillegg var shortet utendørs på en vakker dag, og det er alltid gøy. Hele Celine Engelstad-crewet er noen av de herligste menneskene jeg har møtt i mitt liv. Det var mye latter og god stemning under hele prosessen, en fantastisk opplevelse, forteller hun.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Beskriver smykkene
Thorstvedt er kjent for sin eksentriske og rocka stil, men det er en helt annen utgave av Thorstvedt som presenteres i den nye kampanjen. Her stiller hun i svært glamorøse antrekk med - feminine snitt, og det er heller ikke rent lite hud den veldreide skjønnheten viser.

På bildene fremstår nemlig Thorstvedt som svært sexy, men på en meget sofistikert måte. I utringede topper og korte shorts er det liten tvil om at den veldreide skjønnheten vil vekke oppmerksomheten til kjøpelystne nordmenn.

- Som du sier så var det sexy, men sofistikert, noe som jeg føler egentlig beskriver smykkene til Celine ganske bra. Så det var ingen problem i det hele tatt, påstår Thorstvedt.

På spørsmål om vi får se henne under Oslo Fashion Week har Thorstvedt en trist nyhet til alle de som hadde gledet seg til hennes tilstedeværelse - både på og utenfor catwalken.

- Ikke denne gang! Jeg skulle gjerne gått for Fam. (designeren Fam. Irvoll red.anm.) som jeg pleier, men jeg skal på en tur til Ghana sammen med Fair Trade, som jeg akkurat er blitt ambassadør for, opplyser hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Kjendisfavoritt
Celine Engelstad har siden 2007 forført med sitt lekre smykkedesign. Både Daniel Franck, Märtha Louise, Tone Damli Aaberge og Mira Craig er noen av kjendisene som er blitt observert med Engelstads lekre kreasjoner.

Men også i utlandet har den norske smykkedesigneren fått oppmerksomhet.

Både Lady Gaga og Pris Hilton skal være blant utenlandske stjerner som smykker seg med den norske designerens kreasjoner som i dag selges hos 59 gullsmedforhandlere i Norge.

I 2010 vant designteamet, som kaller seg «The Fabulous Four», også Costume-pris og ble i tillegg nominert til Startknappen av motemagasinet Henne samme år.

SE FLERE BILDER AV THORSTVEDT SOM CELINE ENGELSTADS ANSIKT UTAD HER:

4010

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag