RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg elsker kroppen min

(TV 2)
Sist oppdatert:
Eva Longoria fra «Desperate fruer» avslører at hun er mer fornøyd med kroppen sin enn på lenge. Stem på din favorittfrue og ta vår test .

(SIDE2): Den fagre 29-åringen har på kort tid rukket å bli én av favorittene i tv-serien «Frustrerte fruer». Hun spiller den forføreriske fristerinnen Gabrielle, som i sin kjedsomhet bedrar mannen med gartneren.

Men i privaten har ikke Eva vært bestandig vært et syn for guder. Tidligere fortalte hun at hun som barn fikk kallenavnet «den mørke og stygge datteren» fordi hennes søstre var penere enn henne.

Plaget
- Det plaget meg fælt da jeg var liten. Folk sa til min mor: «døtrene dine er så vakre. Men hvem er dette?» - mens de pekte på meg, sier Longoria i et intervju med magasinet Bang Showbiz.

I tenårene blomstret likevel den stygge andungen, og moren meldte henne på skjønnhetskonkurranser for å «gjøre det beste ut av det», som mamma Longoria skal ha sagt det.

Hvem er din favoritt i
Susan Mayer (Teri Hatcher)
Gabrielle Solis (Eva Longoria)
Lynette Scavo (Felicity Huffman)
Bree Van De Kamp (Marcia Gross)
Edie Britt (Nicolette Sheridan)

Se resultat

I sitt livs form
I dag mener Eva Longoria at hun er i sitt livs form, og trives bedre som 29-åring enn som ungpike.

- Jeg elsker den kvinnelige figuren jeg har fått. Den er mer enn den unge og stramme kroppen jeg hadde som 20-åring, sier hun.

- Min mor synes det er fantastisk, selv i de vågale scenene i «Frustrerte fruer». Da blir hun stolt og tenker «dette har jeg skapt», forteller Longoria.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere