RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FIKK DET PÅ FØLELSEN: Anne Rimmen var ikke helt overbevist da kjæresten Ailo Gaup ringte og sa at han var blitt arrestert med 10.000 kroner i lomma.
FIKK DET PÅ FØLELSEN: Anne Rimmen var ikke helt overbevist da kjæresten Ailo Gaup ringte og sa at han var blitt arrestert med 10.000 kroner i lomma. Foto: Vibeke Johnsen, Mediehuset Nettavisen

- Jeg er arrestert!

Sist oppdatert:
Hør Ailo Gaup lure samboeren Anne Rimmen.

(SIDE2:) Ailo Gaup (29) har hatt sin arbeidsuke på P4 denne uken.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

Stanset med 10.000 i lomma
Og da ringte han sin samboer Anne Rimmen (28) og forsøkte å innbille henne at han var blitt stoppet på vei til jobb med 10.000 kroner i lomma og at politiet nå holdt ham i arrest fordi de ikke trodde han var den han ga seg ut for å være.

- Anne, det er Ailo. Jeg sitter på politihuset, og så har de tatt meg med 10.000 kroner i lomma og de tror ikke at det er meg for jeg har langt hår på bildene, sier Gaup.

- Neimen, herregud! utbryter Anne Rimmen.

Kausjon?
Men der stanser også litt av medfølelsen etter at Gaup fortvilet har fortalt at de har tatt mobiltelefonen hans og han kun får tatt én telefon.

- Du, jeg sitter egentlig i et møte altså, sier Rimmen.

- De sier jeg ser ut som narkoman, fortsetter Gaup.

- Nei, det gjør du vel ikke! sier Rimmen strengt.

Hvordan det går med overtalelsesevnene til Gaup, kan du høre i klippet under. Han avslutter i hvert fall med et «jeg elsker deg».

HØR DET VITTIGE KLIPPET HER

Hver uke inviterer P4 en kjent person til å ha arbeidsuke på kanalen. «Fem på» er en del av lurespillet arbeidsukelevene må gjennom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere