RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er bedre enn alle andre

Foto: Linniiie.com
Linnéa Myhre er en blogger som har mer selvtillit enn de fleste andre til sammen.

(SIDE2:) Blogging er viktig for Side2, og vi har allerede et samarbeid med Ida Wulff og Annette Haga, som har bloggene idawulff.com og nettenestea.com. Om ikke det skulle være nok har vi også lansert vårt eget bloggmagasin som oppdateres en gang daglig på www.side2blogg.no, og vi har topplisten for norske bloggere i blogglisten.no.

Ny blogger
Vi gir oss likevel ikke med det. Nå har vi inngått et samarbeid med Linnéa Myhre eller http://www.linniiie.com/. Vi spurte henne hvorfor hun ville samarbeide med Side2:

- Selvsagt fordi jeg da vil få muligheten til å vise at jeg bedre enn alle andre, men også fordi jeg ser en mulighet i det til å åpne nye dører. Fordi det er spennende, og man på prøve alt som er nytt og spennende, rett og slett.

Svært negativ jente
I fjor hadde vi et intervju med Linnéa i vår presentasjon av 25 norske bloggere. Den gangen fikk hun mye oppmerksomhet fordi hun var litt annerledes når hun presenterte seg slik:

- En svært negativ 19 år gammel jente fra Molde. Jeg har blitt miljøskadet, og er ikke redd for å kritisere eller snakke stygt om ting jeg ikke liker. Ettersom jeg er delt i to, har jeg hørt at jeg kan være positiv innstilt noen ganger også.

Du finner bloggen til Linnéa fra Side2blogg.no, eller ved å klikke direkte på denne lenken .

PS! Har du en blogg så sjekk ut denne konkurransen hvor du kan vinne en MacBook Pro

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere