- Jeg er deprimert

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)

- Før eller siden blir jeg sparket hjemmefra, sier Ari Behn.

29.09.09 09:32

(SIDE2): Det er gratismagasinet MASSIV som har gjort et større portrettintervju med Ari Behn, hvor han innrømmer en rekke private sider om seg selv.

Redaktør for MASSIV spør blant annet om Behn er lykkelig.

- Nei. Kona og jentene mine er de fineste i verden, men som ektemann er jeg vanskelig å ha med å gjøre. Dessverre. Jeg er forferdelig dårlig på praktiske ting, og det irriterer vettet av alle. Også meg selv, sier Behn.

Han giftet seg med prinsesse Märtha Louise i 2002. De to har tre døtre sammen, Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Tallulah.

Mistrives
I det nye intervjuet påpeker Behn at han er svært glad i sin kone og resten av familien, og sier han setter dronning Sonja høyt. Han skryter av en svigermor som er ærlig, kunnskapsrik og morsom.

- Hun er kunnskapsrik, har en gjennomført og uovertruffen stil, er svært morsom og levende sosialt. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker henne.

Men likevel sier Behn at han generelt føler seg kronisk deprimert.

- Sannheten er at jeg ikke hører hjemme noe sted. Jeg kunne ønske det var koketteri, men det er sant. Jeg mistrives med å oppholde meg for lenge på et sted av gangen. Før eller siden blir jeg sparket hjemmefra. Det er antakeligvis verre for dem som oppholder seg sammen med meg å ha meg gående hjemme.

Behn har gitt ut flere bøker, som blant annet «Trist som faen», «Bakgård», «Entusiasme og raseri» og er om kort tid aktuell med «Vivian Seving etc.».

Fyller år
I morgen, onsdag, fyller Behn 37 år. I dag har hans yngstedatter bursdag.

Les mer: Lille Emma Tallulah fyller år

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag