*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er en brillefreak

Foto: Elisabeth Norheim (Mediehuset Nettavisen)

Charlotte Thorstvedt slo seg løs under senteråpning. Se bildene!

08.05.09 13:08

(SIDE2): Torsdag åpnet det eksklusive varemagasinet Eger på Karl Johan i Oslo.

Kjøpelystne kjendiser sto i kø på den røde løperen for å få med seg siste nytt innen norsk og internasjonal design. Motehuset Eger er det siste tilskuddet i Akersveien som de siste årene er blitt forvandlet til en «high end»- gate som satser på luksus og design. Åpningsfesten bød på motevisning og Sirkus Pilar underholdt alle de fremmøtte. Men størst oppsikt vakte den overraskende duetten mellom a-ha- vokalist Morten Harket (49) og skuespiller Pia Tjelta (31). De sto på scenen sammen for første gang og sang contryklassikeren «Let it be me».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kjendisshopping
En av kjendisene som koste seg mellom champagne, canapeer, norsk og internasjonal design var Charlotte Thorsvedt (23). Hun var godt igang med shoppingen da Side2 møtte henne.

- Jeg har akkurat kjøpt disse nye solbrillene fra Malene Birger. De kostet 1300 kroner så det var ikke så ille, sier hun og forteller om sin forkjærlighet for akkurat solbriller.

- Jeg er en skikkelig brillefreak. Utenom sko så er det favoritten min.

Charlotte forteller at hun sålangt har tretti par og det spenner fra dyre designerbriller til mer billige varianter. Men hun er fortsatt på jakt etter flere par.

- Jeg vil ha blå, runde John Lennon-briller.

Går for brukt
Den tidligere MTV-kvinnen, og nå TV 2-programlederen er veldig glad i vintage og derav kveldens lyse paljettkjole mens de mørkeblå YSL-skoene har hun arvet etter farmor. Hun tror finanskrisen gjør at folk velger annerledes når de skal shoppe klær.

- Jeg tror folk er litt mer bevisst på god kvalitet og velger kanskje da design. Karl Johan trengte virkelig et slik sted og kleskjeden Høyer har reddet norsk mote, påpeker hun. På varemagasinet Eger har allerede Charlotte sett seg ut to av sine favorittdesignere. Alexander Wang og norske Iselin Engan er noen av de mange designmerkene man finner på de flere tusen kvadratmeterne med klesbutikker.

- Hvis Alexander Wang hadde vært hetero hadde jeg reist til New York med engang og giftet meg med ham, sier hun og ler.

(Artikkelen fortsetter under bildekarusellen)

1936

På talentjakt
Charlotte er fortiden travelt opptatt med innspillingen til TV 2s storsatsning X - faktor. Sist helg lette Charlotte etter talenter i hjembyen Stavanger.

- Det var helt fabelaktig og ekstra stas å komme hjem. Det kom så mange kule, morsomme og talentfulle folk på audition. Men det er lenge siden jeg fortalte alle at akkurat det kom til å skje, skryter stavangerpatrioten.

Overgangen fra studiojobb i MTV til TV 2s storproduksjon har vært en stor og krevende utfordring for 23-åringen.

- Jeg har aldri vært så sliten i hele mitt liv. Det krever så mye energi og det er en følelsesmessig berg- og dalbane. Vi vet aldri hva som kommer til å brukes på tv så jeg må være like fokusert absolutt hele tiden. Men det er utrolig gøy, avslutter hun før stylisten hennes maser om at nå må de shoppe videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.