*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er fornøyd med livet

Foto: CNN (CNN)

Se utdrag av CNN-intervjuet med Haakon og Mette-Marit her.

02.10.09 18:10

(SIDE2): Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon har blitt intervjuet av CNN-reporter Christiane Amanpour. Intervjuet inngår i hennes talkshow, og sendes i morgen, fredag.

Kronprinsparet ble invitert som gjester for å snakke om sitt internasjonale engasjement. Mette-Marit for UNAIDS og kronprins Haakon for FNs utviklingsprogram UNDP (United Nations Development Program)

I et lite utdrag fra intervjuet kan man høre at Mette-Marit også forteller om sin rolle i kongefamilien på CNN. Amanpour spør blant annet om Mette-Marits erfaringer før hun ble en del av kongefamilien har hatt noe å si for hennes kontakt med folket.

- Jeg tror prosessen jeg gikk gjennom da vi ble gift er en av de mest interssante periodene i livet mitt og det lærte meg mye om livet og ga meg mye styrke med tanke på rollen som kronprinsesse, svarer Mette-Marit.

- Men jeg var også veldig bekymret. Jeg var bekymret for rollen til sønnen min i familien. Men jeg tror dette er spørsmål som ser annerledes ut fra utsiden av familien. Når du kommer inn i familien er det snakk om å være familie. Jeg har veldig godt forhold til svigerforeldrene mine, og godt forhold til sønnen min. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med livet mitt for øyeblikket.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

Kjent reporter
Christiane Amanpour (51) har jobbet som internasjonal korrespondent for TV-kanalen i en årrekke, og har blant annet vært med å dekke en rekke kriger og store katastrofer verden over i årenes løp siden hun startet som reporter i 1983.

Amanpour er i dag sjef for den internasjonale dekningen på CNN – med hovedbase i New York.

Intervjuet med kronprinsparet sendes på CNN International fredag 2. oktober kl 21.00.

LES MER: Intervjues av CNN-legende

I New York
Kronprinsparet har også deltatt på femårsjubileet for Clinton Global Initiative. Og under middagen hadde Mette-Marit den amerikanske komikeren, skuespilleren og filmregissøren Ben Stiller til bords.

SE BILDENE: Hva snakker de om?

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Höök, Pontus

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.