RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er grisenervøs

Sist oppdatert:
I kveld har Homsepatruljens Adam A. Schjölberg førpremiere på sitt show «Lekker, Glamorøs og Mann». Han er grisenervøs, men bryr seg ikke om kritikk.

(SIDE2): - Jeg står og tripper nå. Jeg er veldig nervøs. Tenk om ingen ler? sier Schjölberg (23) om nervene før kveldens førpremiere i Sandefjord.

Å være mann

«Lekker, Glamorøs og Mann» handler om det å være mann, homofil og forholdet mellom heterofile og homofile menn. Det tar for seg hverdagslige temaer rundt ikke bare homofili men mer det å kunne være seg selv og tørre og stå for det man gjør i livet.

Misunnelige komikere

Adam forteller at det er flere komikere som reagerer og lager oppstyr på at han nå skal gå veien for å bli underholdningsartist.

- Det er noen komikere som har reagert, men de er kanskje misunnelige. Det er flinke komikere som har gjort dette lenge. De må kanskje jobbe hardt for å få presseomtale, også kommer jeg som har vært på TV og de tenker: «Hva skal han gjøre på scenen?».

Men Adam bryr seg ikke om kritikk, han vet at teksten er god og legger til at han har hatt hjelp av fantastiske folk.

- Det blir fulle hus og det er utsolgt.

Fra TV til scene

Det er ikke første gangen Adam står på scenen. Siden han var 6 år har han vært med på diverse oppsetninger både amatør, lokalt og profesjonelt med dans, ballett og selvproduserte oppsetninger.

Fredag venter premieren på hans nye stand up-show i Tønsberg

- I morgen blir det mye kjente folk. Jeg er veldig spent, sier komikeren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere