RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke gravid

Foto: Stephen Lovekin (Getty Images for Agent Provocate)
Sist oppdatert:
Kate Moss tar til motmæle mot ryktene i New York Magazine.

(SIDE2): Kate Moss (35) insisterer på at hun absolutt ikke er gravid, til tross for at medier over hele verden spekulerer i om hun nå skal bli mor for andre gang.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Større pupper
Supermodellen tror ryktene kan ha startet fordi brystene hennes har vokst, og hun har begynt å bruke BH for første gang. Kate sa i et intervju med New York Magazine at vektøkningen passet godt, fordi hun akkurat har designet en undertøyskolleksjon for Topshop.

Les: Kate Moss med cellulitter

Se bilder av Kate i undertøy her, tatt i forbindelse med intervjuet. Som du ser av bildene har Kate blitt litt rundere i formene enn hun har vært tidligere. Og det er hun selv bare glad for.

Kvinne
- Jeg er en kvinne nå! Seriøst, jeg har aldri brukt BH før, sa Kate til magasinet.

- Selv vennene mine ringer og lurer på om jeg er gravid. Og jeg svarer «Nei! Jeg har bare lagt på meg litt - på de riktige stedene». Er det ikke rart? Nå kan jeg bruke B-cup, sa Kate.

Tre måneder på vei
Den britiske avisen News of the World meldte i helgen at Kate Moss er over tre måneder på vei, med termin i august. Avisen hevdet at modellen allerede hadde fortalt nyheten til nære venner, som måtte sverge på å holde på hemmeligheten inntil videre.

Les: Kate Moss' menn

Ifølge avisen er Kate og «The Kills»-kjæresten Jamie Hince overlykkelige. Kate Moss har datteren Lila Grace (6) fra før, med forlegger Jefferson Hack.

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere