RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er ikke homofil

Foto: Camilla Flaatten (Side2)
Paradise-Petter slår tilbake mot ryktene.

(SIDE2): I bloggforum, nettmøter og sist i Natt og Dag har det vært skriverier og spekulert i at Paradise Pilgaard (29) er homofil, skriver Her og Nå.

- Jeg tror faktisk ikke folk i Bygde-Norge er vant til en metroseksuell type som meg. I hvert fall ikke folk utenfor ring 3 i Oslo - som jeg holder meg mest innenfor, sier Pilgaard til ukebladet.

29-åringen stakk av med seieren i realityserien «Paradise Hotel» for en knapp uke siden. Han delte premien på 300.000 kroner med Benedicte Valen.

BAKGRUNN: - Det var velfortjent

Avkrefter
- Jeg er jo veldig opptatt av klær, utseende, og ikke minst håret mitt. Klart noen mennesker reagerer på det. Dessuten er jeg den første til å innrømme at jeg kanskje ikke er den mest macho typen. Men at jeg er homo, det kan jeg avkrefte på det sterkeste. Jeg elsker jo damer, sier Pilgaard videre om ryktene.

Og at han er glad i damer uttrykte han også til Side2 på «Paradise Hotel»-festen på Luux i Oslo sist uke. Foruten å feire seieren og motta pengepremien, festet han da med Robinsonekspedisjonens Tom Andre «Tommen» Tveitan (38). Og de to var enige i flere ting.

- Vi liker jo også akkurat de samme tingene som champagne, fest og virile damer, humret stabekksgutten.

LES MER: - Vi liker virile damer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere