*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er ikke perfekt

Foto: Scanpix/EPA/LA Sheriff Department

Mischa Barton tar det hele og fulle ansvaret for fyllekjøringen.

11.01.08 11:49

(SIDE2): For første gang siden hun ble stoppet av politiet i L.A for fyllekjøring og besittelse av narkotika 27. desember 2007 kommenterer Barton lovbruddet. Det melder nyhetsagenten Splash torsdag.

Les saken: - Mischa hadde tatt narkotika

- Jeg er selvsagt 100 prosent ansvarlig for mine handlinger og jeg er skuffet over meg selv. Jeg vet ikke hva annet jeg skal si enn at jeg ikke er perfekt og at jeg ikke har planer om å gjøre noe så dumt igjen, sa den tidligere O.C stjernen i et intervju med den amerikanske radiostasjonen KIIS FM.

- Jeg var ute med noen venner og hadde ikke vært ute og kjørt. Jeg ville bare få bilen min hjem. Jeg hadde ikke kjørt. Jeg kan ikke gå inn på detaljene siden jeg egentlig ikke har lov til å si noe før saken min kommer opp, sa stjernen beskjemmet.

Ikke førerkort
Da hun besøkte radiostasjonen prøvde den unge stjernen å forklare hvorfor hun ikke hadde med seg førerkort.
- Jeg hadde ikke førerkort. Jeg er oppvokst i New York hvor vi ikke trenger å kjøre bil. Det har alltid vært det verste med det å bo i L.A, sier Barton.

Når Barton blir sammenlignet med andre som har gjort den samme feilen som henne selv, som Paris, Nicole og Lindsay vil hun helst ikke vedkjenne seg å være «en av dem».

- Jeg vil helst ikke være involvert i det samme fordi jeg føler det skjærer oss alle over en kam. Å bli sammenlignet med de jentene. Men jeg får ikke gjort noe med det uansett.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.