*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er ikke sjalu!

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Linni gir tilsvar til TV2-journalist på bloggen sin.

(SIDE2): «Hva er dette for noe tull?», raser Linni Meister på bloggen sin.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

24-åringen referer til et intervju hun og samboeren Bernhard Berntzen ga TV2underholdning.no.

Chick-magnet
I saken står det at Linni ikke vil la Bernhard få trille babyen de to venter i september, fordi trillepappaer er «chickmagneter».

Les: Linni vil føde på TV

Men Linni mener at journalisten har vridd om på det hun har sagt og fokusert veldig på en liten ting hun sa på fleip.

Les: - Jeg vil bli en mor som mamma

«For det første så klippet de vekk ALT Bernhard sa i det intervjuet, og for det andre, så sa jeg på kødd at det er sexy med papper som går med baby, så da får jeg passe ekstra godt på Bernhard når han går med babyen. Det sa jeg med glimt i øyet! Å lage en sak ut av dette og skrive at jeg er sjalu og ikke kommer til å la han trille babyen alene, er latterlig, tullete og barnslig å skrive», skriver Linni.

TV2underholdning.no er foreløpig ikke tilgjengelig for kommentar.

Mange kommentarer
I skrivende stund har hele 63 mennesker kommentert på blogginnlegget. Her er et utvalg kommentarer (Side2 har tatt seg friheten til å rette opp stavefeil):

Les: - Puppene bare vokser og vokser

«Uff, pressen må alltid vri og vrenge uansett. Når man er kjent er det nok sånn det blir, bare ikke ta det for mye til deg.»

«Kjedelig at media stiller folk i dårlig lys bare for å få en «historie». Stå på du! Koselig at det går bra med deg og babyen!»

Les: Rumpefokus i «Wipeout»

«Haha, patetisk, bra det er mange som leser bloggen din sånn at du kan få rettet opp det der for mange da. Har skjedd med meg og at flere avisintervjuer med meg har blitt vridd på, men aldri så mye, det der er jo ikke bare vridd på, jeg vil kalle det oppdiktet.»

«Tror nok de fleste som leser dette tar det med ei klype salt. Jeg har lest bloggen din lenge nå, og jeg måtte le litt da jeg leste det der fordi jeg skjønte at dette var med glimt i øyet, og ikke dønn seriøst. Men skjønner godt at du blir oppgitt av at artikler skrives for å få lesere og skape «nyheter» uten å ha med hele sannheten. God påske Linni.»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag