RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er klar

Foto: MMS-foto: Kjetil Dale
Sist oppdatert:
- Jeg er klar til å bli statsminister. Det slår en optimistisk Ap-leder Jens Stoltenberg fast etter lørdagens debatt.

Arbeiderpartilederen har blitt kåret til valgkampens vinner av TV 2s ekspertpanel gjennom hele den siste måneden. Også i kveldens debatt var ekspertenes dom at Jens kom best fra det.

- Det er ikke fordi jeg er en så god debattant, men fordi budskapet er så godt, gjentok Stoltenberg til ibergen.no etter at sendingen var over.

Under siste del av sending, da Stål Talsnes intervjuet beboerne i et borettslag i Erleveien i Bergen om hva de syntes, fikk Ap-lederen også skryt fra 92 år gamle ga Birgit Lovis Greve. Hun svarte at hun alltid hadde stemt Ap, og at hun allerede hadde stemt Ap også ved dette valget. Etter sending fikk den trofaste velgeren klem og blomster fra Ap-lederen.

Åpent
TV 2s måling lørdag ga igjen flertall til de borgerlige partiene. Men Stoltenberg gjentok at målingene fortsatt spriker, og at han og de andre fortsatt har veldig god tro på at dette skal gå.

- Det er veldig mange som vil ha en ny regjering. Vi må stå på frem til mandag. Målingene i dag viser bare at ingenting er avgjort, alt er helt åpent, sier Stoltenberg.

- Valget dreier seg ikke først og fremst om hvem som skal bli statsminister - om det blir meg eller Kjell Magne Bondevik. Det dreier seg om det og, men det viktigste er valget om hvordan vi skal bruke landet, hvilke verdier vi vil skal styre dette landet, hvilken vei vi vil at utviklingen skal gå, sier Stoltenberg, og viser tydelig at han ikke har avsluttet valgkampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere