RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er lykkeligere

Sist oppdatert:
Sandra Lyng Haugen (21) snakker ut om den tunge tiden.

(SIDE2): Jenta fra Mosjøen ble en populær kjendis i Norge etter sin opptreden i TV 2-programmet «Idol» i 2004. Hun havnet til slutt på 4. plass i musikkonkurransen

Men å være kjent som solstråla fra Idol ble etter hvert en stor påkjenning for Sandra Lyng Haugen, sier hun til God Kveld Norge.

- Da jeg var med på Idol ble det veldig mye press, og jeg følte jeg måtte gå inn en sånn rolle som: «Hei, jeg heter Sandra, og er kjempeblid hele tiden», fordi jeg følte det ble forventet av meg. Og det ble jo ikke helt ekte alltid, sier 21-åringen, og fortsetter:

- Som jeg har sagt før så har jeg opplevd mye kjipt, men det har jeg kommet ut av, og jeg er over det nå.

Musikksuksess
Tidlig i 2005 lanserte Sandra singelen «Sommerflørt» sammen med Philip Ruud, fra musikkollektivet Pass It. Låten var lenge en av de mest spilte på NRK2-programmet Svisj, og lå på 1. plass på VG-lista topp 20 i fem uker. Sommeren 2005 slapp hun sin andre singel, «I morgen», som er en nyinnspilling av låten fra musikalen «Annie»; denne låten kom på 2. plass på VG-lista, etterfulgt av hennes første album, «Døgnvill».

Våren 2007 deltok den populære artisten i TV 2s program «Isdans», som var etterfølgeren av «Skal vi danse» på skøyter. Hun måtte trekke seg fra programmet etter at hun ble skadet i en bilulykke.

BAKGRUNN: Sandra trekker seg

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Lykkeligere
Etter deltakelsen i «Isdans» har Sandra holdt seg unna rampelyset, noe som har ført til at hun har det bedre med seg selv. Til God Kveld Norge forteller hun at hun livet er veldig bra om dagen.

- Jeg kjenner at jeg rett og slett er lykkeligere når jeg står opp om morgenen.

Selv om vi ser mindre til Sandra i ukeblader og på TV-skjermen, har hun ikke lagt musikken på hylla. Musikken er det som gjør henne glad og lykkelig, påpeker hun.

Den tidligere Idol-stjerna jobber med nytt album, som etter planen kommer til neste år.

Se hele videointervjuet med Sandra Lyng Haugen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere