- Jeg er onanisten

Butikksjefen Margaret Hoffmann ved Europris på Skarnes advarer nå mot en gråhåret mann på cirka 60 år som går rundt og tar på barneklær og onanerer.

Butikksjefen Margaret Hoffmann ved Europris på Skarnes advarer nå mot en gråhåret mann på cirka 60 år som går rundt og tar på barneklær og onanerer. Foto: (Lars Fogelstrand, Glomdalen.no)

Den 61-årige bestefaren meldte seg selv til politiet.

11.05.11 11:00

Den 61-årige bestefaren har oppsøkt og tilfredsstilt seg selv i Europris-butikker over hele Østlandet. I går meldte han seg selv til politiet, melder glomdalen.no

- En 61 år gammel bestefar kom selv til Sør-Odal lensmannskontor tirsdag formiddag og fortalte at det var han som hadde onanert hos Europris på Skarnes, forteller politiførstebetjent Arne-Olaf Sween.

Bakgrunnen var oppslaget i Glåmdalen samme dag. Mannen reagerte på vinklingen, og understreket at hans oppførsel ikke har noe å gjøre med barneklær eller barn.

- Mannen har forklart at han blir seksuelt opphisset av damerumper i Europris-butikker. Han har oppsøkt og tilfredsstilt seg selv i kjedens butikker over hele østlandsområdet, opplyser Sween.

I flere år
- Grunnen til at dette skjer akkurat hos Europris, skal være at det er mange kvinnelige kunder og ansatte der. Samtidig kan han gjemme seg blant reolene, dette er blitt hans greie.

Til politiet har han videre forklart at han har bedrevet den høyst upassende aktiviteten i hele 5–6 år.

Først da han onanerte hos Europris på Skarnes i forrige uke, ble han tatt på fersk gjerning. Det er tydeligvis blitt en vekker for familiemannen i full jobb.

- I samarbeid med oss vil han nå oppsøke lege for å få hjelp slik at han kan slutte å oppsøke forretningene, forteller Arne-Olaf Sween, som opplyser at det ikke er registrert andre straffbare forhold på mannen.

61-åringen er ifølge politiførstebetjenten bosatt i Hedmark, men ikke i glåmdalsdistriktet.

Tviler på forklaringen
Nå kan han vente seg ei bot for å ha åpnet smekken og tilfredsstilt seg selv i kjedebutikken.

Butikksjef Margaret Hoffmann hos Europris på Skarnes er lettet over at saken så raskt ble oppklart etter at hun fortalte om den utrivelige kunden til Glåmdalen.

- At han nå også har gått med på å få hjelp er bra. Jeg tviler derimot litt på historien om damerumper, kanskje det er et skalkeskjul for å redde seg selv, sier Hoffmann, som viser til at han faktisk tok på barneklær.

Hun er blitt kontaktet av kolleger i Eidsvoll, som gjerne vil ha bilder av mannen. De tror han også kan ha onanert hos Europris der.

Ellers så ble det en travel dag for butikksjefen på Skarnes i går. VG, Dagbladet, TV2 og Radio Norge var blant mediene som ville høre mer om saken.

- Ellers så har vi hatt mange folk i butikken. Eldre menn har spøkefullt kommet bort og sagt at de skal beholde buksene på, sier Margaret Hoffmann, som også må smile litt av den høyst spesielle hendelsen i forrige uke.

Les flere saker i Glåmdalen her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.